Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Άγρια» επίθεση στη Λίτσα Πατέρα για τα Γλυκά Νερά: «Πιο σκουπίδι δε γίνεται»

Έξαλλο το Twitter με τον... αστρολογικό χάρτη της Καρολάιν

23 Ιουλίου 2021 08:16
«Άγρια» επίθεση στη Λίτσα Πατέρα για τα Γλυκά Νερά: «Πιο σκουπίδι δε γίνεται»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις της Λίτσας Πατέρα για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με την ίδια να μιλά για τη δολοφονία της Καρολάιν, διαλέγοντας να... αναλύσει τον αστρολογικό της χάρτη.

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση που της τέθηκε σχετικά με το αν είχε μελετήσει τον αστρολογικό χάρτη της 20χρονης, ανέφερε ότι πράγματι τον είχε αναλύσει, όπως κι εκείνον του πιλότου.

Υπογράμμισε στη συνέχεια ότι ο χάρτης έδειχνε ξεκάθαρα πως το τραγικό τέλος που προδιαγραφόταν για την νεαρή Καρολάιν ήταν αναπόφευκτο.

Σοκαριστικά στοιχεία για τον εφιάλτη που ζούσε η Καρολάιν

«Φωτιά» για την υπόθεση των Γλυκών Νερών φέρνει για ακόμη μια φορά η Ελένη Μυλωνοπούλου, που μέσω της μυστικής της κατάθεσης στην Αστυνομία «καρφώνει» ξανά τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για την κοινή ζωή με την Καρολάιν.

Τη Δευτέρα (19/7) παρουσιάστηκε στον ανακριτή και επί 4 ώρες είπε όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού. Μίλησε για τις σχεδόν 20 συνεδρίες που έκαναν μαζί της, από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021, ενώ αποκάλυψε και τι έγινε στο πρώτο ραντεβού, στο γραφείο της στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Ελένη Μυλωνοπούλου είπε πως ο Αναγνωστόπουλος έκανε λόγο για επιλόχειο κατάθλιψη της Καρολάιν, όμως όταν βγήκε από το γραφείο αυτός, η κοπέλα αποκάλυψε στη σύμβουλο ότι θέλει να χωρίσει από τον σύζυγό της και ζήτησε βοήθεια, όντας εγκλωβισμένη από τον 33χρονο. Συγκεκριμένα, η Καρολάιν είπε «είμαι ερωτευμένη με το πρόσωπο και το παραμύθι που είχε στήσει, όμως σιχαίνομαι τον άνθρωπο»...

Παράλληλα, η κ, Μυλωνοπούλου κατέθεσε στον ανακριτή ότι μετά το έγκλημα, δεχόταν απειλητικά μηνύματα από αγνώστους, για να μην αποκαλύψει όσα ήξερε για τη σχέση του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά. Η αστυνομία θα ερευνήσει τι τηλεφωνήματα ήταν αυτά και από ποιους έγιναν.

Ακόμη η σύμβουλος του ζευγαριού φέρεται να έχει αναφερθεί και στην επίσκεψη που δέχθηκε στο γραφείο της στο Χαλάνδρι από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις αρχές Ιουνίου (περίπου μία εβδομάδα προ της διαλεύκανσης της υπόθεσης) όπου αυτός φαίνεται να υποκρινόταν τον συντετριμμένο «για την Καρολάιν που δεν μπορεί να γυρίσει πίσω».

Όμως παράλληλα επιχειρούσε να μάθει πληροφορίες από την κ. Μυλωνοπούλου για τις σημειώσεις που έχει κρατήσει από τις συζητήσεις με την 20χρονη και τι προτίθεται να αναφέρει στις αστυνομικές Αρχές.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share