Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιαννόπουλος για αντιεμβολιαστές: «Τι να πω, σηκώνω τα χέρια...»

Τα είπε όπως έπρεπε...

22 Ιουλίου 2021 21:15
Γιαννόπουλος για αντιεμβολιαστές: «Τι να πω, σηκώνω τα χέρια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην επίθεση βρέθηκε για ακόμη μια φορά απέναντι στους αντιεμβολιαστές ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο οποίος ήταν ξανά αρκετά δηκτικός στο σχολιασμό του.

Ο ηθοποιός, που πρόσφατα είχε κάνει τη δική του καταγγελία στη «βροχή» που υπήρξε στον καλλιτεχνικό χώρο, μίλησε για την επιστήμη ενώ τόνισε πως πλέον σηκώνει τα χέρια ψηλά με τους αρνητές.

«Η γνώση και η επιστήμη είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή τη ζωή. Δεν πιστεύω τόσο σε αυτό που λέμε πίστη. Βέβαια, εμβολιάστηκα. Πιστεύω ότι είναι η μόνη λύση και το προτείνω στους ανθρώπους, όσο μπορώ να επηρεάσω με αυτή την ταπεινότητά μου...» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Στην συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Θυμώνω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Είχα πει ότι είναι μια βλακεία που δεν εμβολιάζονται, και παρεξηγήθηκα. Δεν έχω να πω τίποτα στους ανθρώπους, δεν μπορώ, σηκώνω τα χέρια. Απευθύνομαι σε αυτούς: όταν την επιστήμη την χρειαζόμαστε εκεί που μας κάνει καλό είναι καλή κι εκεί είναι κακή; Λένε “το εμβόλιο έγινε γρήγορα”. Αυτή είναι η μαγκιά. Αυτό είναι η επιστήμη, Προχωρά πολύ γρήγορα τα πράγματα».

Η ιδιαίτερη ιστορία του ηθοποιού... σε ένα λεωφορείο

Πολλοί έχουμε παραπονεθεί για τους συμπολίτες μας, οι οποίοι δεν προσέχουν ιδιαίτερα τον εαυτό τους και… μυρίζουν στα ΜΜΜ, αλλά ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραδέχθηκε, ότι το έχει κάνει μιλώντας ευθέως σε μια γυναίκα στο μετρό, εξαιτίας της μασχάλης της.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις παρατηρήσεις που κάνει σε ανθρώπους στο δρόμο, ειδικά για τη μάσκα τώρα εν μέσω κορωνοϊού.

«Έγινα αθλητικός στα γεράματα. Περνάω την καραντίνα στην Καλαμάτα. Τρέχω 10 χιλιόμετρα, έχω αυτοσχέδιο γυμναστήριο και κολυμπάω 45 λεπτά. Με ενοχλεί στους ανθρώπους η χαζομάρα. Βάζω χέρι σε αυτούς που δεν φοράνε μάσκα στο δρόμο», είπε αρχικά ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έχω κάνει παρατήρηση σε μια γυναίκα στο μετρό επειδή μύριζε η μασχάλη της. Δεν μου λείπει η αγκαλιά του κόσμου. Ερχόντουσαν 50 άτομα μετά την παράσταση και με αγκάλιαζαν, άλλοι με την… ιδρωτίλα τους. Με έχουν προσεγγίσει γυναίκες για να τις βοηθήσω επαγγελματικά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share