Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αντέχεις; Η Ιωάννα Μαλέσκου... μόνο με τα απαραίτητα στο ντους!

Κόλαση!

22 Ιουλίου 2021 18:20
Αντέχεις; Η Ιωάννα Μαλέσκου... μόνο με τα απαραίτητα στο ντους!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελλάδας αυτή τη στιγμή, με κάθε της ανάρτηση στα social media να... ανεβάζει κατακόρυφα τη θερμοκρασία.

Οι άψογες αναλογίες της οφείλονται στην καθημερινή άσκηση και στην καλή διατροφή, μην χάνοντας την ευκαιρία να τις επιδείξει και να... ζαλίσει.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο από τη στιγμή που απολαμβάνει το ντους της σε ξενοδοχείο της Κύπρου, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια και τα likes έπεσαν «βροχή» ενώ κάποιοι σχολίασαν με χιούμορ πως όλα γίνονται για να παραμείνει ο Χεζόνια.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ο λόγος που εξοργίστηκαν και... αποχώρησαν οι συνεργάτες της

Λίγες ημέρες μετά το φινάλε του Love it, το κλίμα ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες που ήταν στο πλευρό της επί τόσους μήνες ήταν ψυχρό, σύμφωνα με την εφημερίδα On Time.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΙ στην τελευταία εκπομπή είπε τόσα πολλά, όμως… δεν τους ανέφερε καν! Εκείνοι κάθονταν στον καναπέ και περίμεναν μια λέξη, μία αναφορά στο όνομά τους, όπως συνηθίζουν να κάνουν όλοι στο φινάλε της σεζόν.

Άλλωστε, η Μάρτζυ Λαζάρου, ο Μάνος Μαγιάτης και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης ήταν εκείνοι που στο ξεκίνημά της στο κανάλι του Φαλήρου τη στήριξαν πολύ.

Ωστόσο, αποχώρησαν από το πλατό δυσαρεστημένοι, αφού παρόλο που μπορούσε, όπως μετέφεραν στην εφημερίδα οι καλά γνωρίζοντες, δεν αναφέρθηκε καν σε αυτούς, προκαλώντας την έκπληξη και του νέου αρχισυντάκτη, αφού πριν από λίγο καιρό παραιτήθηκε η πρώτη αρχισυντάκτριά της, Δήμητρα Παλούδη.

Πάει απέναντι από τη Μενεγάκη η Μαλέσκου;

Το ενδεχόμενο ανακατατάξεων στο καθημερινό του πρόγραμμα, λόγω αυξημένου ανταγωνισμού, εξετάζει ο ΣΚΑΪ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα το «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου να «ανέβει» στη ζώνη 2-4 (από 12-2 που μεταδίδεται σήμερα), ώστε να αντιπαρατεθεί με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega, κάτι που, αν ισχύει, θα φέρει ευρύτερες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού. Για την ώρα, η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι, ενώ δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Αν ο ΣΚΑΪ αποφασίσει να μετακινήσει σε άλλη ώρα το «Love it», δεν αναμένεται να βρει σημαντικά εμπόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο της Μαλέσκου (το κανάλι ενεργοποίησε το «συν 1») αναφέρει ότι η παρουσιάστρια αξιοποιείται σε καθημερινή εκπομπή, αλλά δεν προσδιορίζει την ώρα μετάδοσης, γεγονός που αφήνει περιθώριο για αλλαγές. Το «αγκάθι» για μια τέτοια αλλαγή είναι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στις 2, που σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share