Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιοι επώνυμοι έλειπαν από την κηδεία του;

Αρκετές απουσίες στο τελευταίο αντίο

22 Ιουλίου 2021 10:31
Τόλης Βοσκόπουλος: Ποιοι επώνυμοι έλειπαν από την κηδεία του;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αρκετά γνωστά πρόσωπα της ελληνικής showbiz έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, ωστόσο υπήρχαν ηχηρές απουσίες ατόμων με τα οποία ο μεγάλος ερμηνευτής είχε συνδεθεί επαγγελματικά ή προσωπικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso, ηχηρές ήταν οι απουσίες στην κηδεία. Αν και όλοι πίστευαν ότι η πρώην σύζυγός του Μαρινέλλα θα βρισκόταν στο ύστατο χαίρε, εκείνη δεν παρέστη, ενώ, σύμφωνα με όσα συζητούσαν διάφοροι στην κηδεία, δεν υπήρχε το δικό της στεφάνι στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

Τρανταχτή ήταν και η απουσία του Γιάννη Πάριου, ο οποίος δεν βρέθηκε δίπλα στον παλιό καλό του φίλο, με τον οποίο έζησαν μαζί πολλές σεζόν στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

βοσκόπουλος κηδεία μαρινέλλα

Αν και στο διαδίκτυο υπάρχει πλήθος από στιγμιότυπα της Γλυκερίας με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ούτε η ίδια βρέθηκε στον τελευταίο αποχαιρετισμό. Το ίδιο συνέβη και με την Χαρούλα Αλεξίου, η οποία όμως έστειλε στεφάνι. Τέλος, αν και ο Γιώργος Νταλάρας μέσα από τα social media αποχαιρέτησε με θέρμη τον Τόλη Βοσκόπουλο, δεν βρέθηκε στον αποχαιρετισμό.

Άντζελα Γκερέκου: Η τρυφερή ανάρτηση μετά την κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον έρωτά του για την Άντζελα Γκερέκου.

Το ζευγάρι έμεινε παντρεμένο για 25 χρόνια, ενώ είχε μία κόρη την 20χρονη σήμερα Μαρία, στην οποία ο σπουδαίος ερμηνευτής είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν εμφανές το πένθος της γυναίκας του, Άντζελας Γκερέκου και σαφώς της κόρης του.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία, η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση, όπου φαίνονται οι δυο τους αγκαλιά σε μια φωτογραφία πιθανόν από τον γάμο τους, που τελέστηκε τον Αύγουστο του 1996.

Η Άντζελα Γκερέκου, αρκέστηκε να γράψει ένα λιτό «Καληνύχτα» στον άνθρωπο που έμελλε να καθορίσει τη ζωή της για πάντα.

Ηλίας Ψινάκης: Τι συμφωνία είχε κάνει με τον Τόλη Βοσκόπουλο για την ημέρα της κηδείας του

Ο Έλληνας τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος είχε κάνει μία «κρυφή» συμφωνία, με τον Ηλία Ψινάκη, για την ημέρα της κηδείας του.

Αναλυτικότερα:

  • Η αποκάλυψη του Ηλία Ψινάκη για τον ίδιο

Τον Τόλη Βοσκόπουλο αποχαιρέτησε ο Ηλίας Ψινάκης. Ο ίδιος δημοσίευσε δυο φωτογραφίες από τον γάμο του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου στην Κέρκυρα. Ο γνωστός επιχειρηματίας αποκάλυψε παράλληλα πως οι δυο τους είχαν συνεννοηθεί πως όποιος πεθάνει πρώτος, ο άλλος θα πάει στην κηδεία του ντυμένος στα λευκά.

«Καλό ταξίδι Τόλη μου. Σ’ ευχαριστώ για όσα περάσαμε μαζί τόσες δεκαετίες. Ήσουν πάντα ένας gentleman, ειλικρινής, γενναιόδωρο, μάγκας και πολύ καλός μου φίλος!!! Ένα βράδυ στις καμπάνες όταν ήμασταν νέοι είχαμε πει γελώντας: “Οποίος πεθάνει πρώτος απ’τούς δυο μας, ο άλλος θα έρθει με άσπρα στην κηδεία. Η φωτό είναι από τον Αύγουστο του 1996 στην Κέρκυρα στο γάμο του Τόλη και της Άντζελας που είχα πάει με τον Σάκη…», έγραψε ο Ηλίας.

Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτοί είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας του - Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και σήμερα στις 15:00, οι δικοί του άνθρωποι θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά. Ο διάσημος ερμηνευτής πραγματοποίησε μια λαμπρή πορεία που κράτησε δεκαετίες ολόκληρες. Ενώ, θρίλερ επικρατεί με την υγεία της Άντζελας Γκερέκου, μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου! Σταματάει άρον άρον τα γυρίσματα για σειρά του Mega!

Την εποχή που ο Τόλης Βοσκόπουλος μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και φυσικά ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία. Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Oι κληρονόμοι της περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου

Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share