Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Προκαλεί εγκεφαλικά η Κατερίνα Λιόλιου: Η καυτή φωτογραφία με το μικροσκοπικό μπικίνι!

Η Κατερίνα Λιόλιου σε χαλαρές στιγμές δίπλα από μία πισίνα

22 Ιουλίου 2021 09:42
Προκαλεί εγκεφαλικά η Κατερίνα Λιόλιου: Η καυτή φωτογραφία με το μικροσκοπικό μπικίνι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ζεστές ημέρες του καλοκαιριού απαιτούν ανάσες δροσιάς κι η Κατερίνα Λιόλιου βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει χαλαρές στιγμές.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λιόλιου αναζήτησε την δροσιά μιας πισίνας για να ξεφύγει από το πρόγραμμά της και φωτογραφήθηκε με το μικροσκοπικό της μπικίνι, που ήταν σε αποχρώσεις ροζ. Η τραγουδίστρια ξάπλωσε στην πλαζ και χαλάρωσε υπό το φως του ηλίου, που έπεφτε επάνω της ενώ ο φωτογραφικός φακός χάρισε ένα εντυπωσιακό πλάνο του καλλίγραμμου κορμιού της. Όπως ήταν φυσικό, η δημοσίευση της Κατερίνας Λιόλιου δέχθηκε βροχή από likes ενώ και τα σχόλια πήραν φωτιά στην θέα του κορμιού της.

Νέος έρωτας για την Κατερίνα Λιόλιου - Τι αποκάλυψε η ίδια

Καλεσμένη στην εκπομπή «Σου Κου Family» βρέθηκε το Σάββατο η Κατερίνα Λιόλιου. Μάλιστα στο πλαίσιο της εμφάνισής της η Κατερίνα Λιόλιου τραγούδησε και με τον Χάρη Βαρθακούρη. Τότε, λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής η Αντελίνα Βαρθακούρη λίγο πριν το κλείσιμο δεν μπόρεσε να μην τη ρωτήσει που αφιερώνει ένα κομμάτι που είχε ερμηνεύσει με τον σύζυγό της.

«Εντάξει σαν κορίτσι και εγώ έχω…» είπε εκείνη με την Αντελίνα Βαρθακούρη να ρωτάει αν αναφέρεται στα γνωστά που έχουν σχέση με το Ντουμπάι υπονοώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο και τις φήμες που έκαναν λόγο για σχέση μεταξύ τους. «Όχι όχι αφορά τα τωρινά. Νέα πράγματα» είπε η Κατερίνα Λιόλιου και συνέχισε, «Όμορφα πράγματα, νέα». Παράλληλα δείτε και την εξομολόγηση της νεαρής τραγουδίστριας για τον κορωνοϊό.

Τότε η Αντελίνα Βαρθακούρη τη ρώτησε, «Κοντά σε ηλικία» για να λάβει την απάντηση, «Μη σου πω τον παίρνω και έναν χρόνο». Όσο για το αν η νέα της σχέση έχει να κάνει με κάποιον γνωστό πρόσωπο η Κατερίνα Λιόλιου διευκρίνισε: «Όχι δεν τον ξέρετε. Είμαι ερωτευμένη, πολύ. Δεν υπάρχουν άλλα και δεν υπήρχαν. Στο Ντουμπάι πήγα ταξίδι, ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Τρελά ερωτευμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος: Βιντεοσκοπεί το καυτό τσιφτετέλι της Κατερίνας Λιόλιου σε πάρτι στο Ντουμπάι!

Την άφιξη του 2021 γιόρτασαν μαζί Πέτρος Κωστόπουλος και Κατερίνα Λιόλιου σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Ντουμπάι.

Η είδηση πως ο γνωστός παρουσιαστής και η τραγουδίστρια είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες «έσκασε» πριν από μερικές ημέρες, με την αποκάλυψη πως κάνουν μαζί διακοπές στο Ντουμπάι να γίνεται μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε χθες το βράδυ την έλευση του 2021 στο Nammos Dubai, όπου διοργανώθηκε ένα φαντασμαγορικό πάρτι με πλήθος γνωστών, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Σιανίδης, η Σοφία Χαρμαντά αλλά και η Ιωάννα Μπέλα. Παράλληλα, στη σκηνή ανέβηκε κάποια στιγμή για να τραγουδήσει και ο Στέφανος Κορκολής.

Κι ενώ η Κατερίνα Λιόλιου έχει κάνει πολλές αναρτήσεις από το ταξίδι της στο Ντουμπάι, στον λογαριασμό της στο Instagram, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι πιο φειδωλός. Ωστόσο, σε ένα Instastory του έδειξε την τραγουδίστρια να χορεύει μπροστά του, αν και λίγο αργότερα το «κατέβασε».

Το βίντεο του Πέτρου Κωστόπουλου με την Κατερίνα Λιόλιου να χορεύει

Το βίντεο που ανέβασε στα Instastories του ο Πέτρος Κωστόπουλος

Στιγμιότυπο από το φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων στο Nammos Dubai

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share