Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Η κίνηση της Άντζελας Γκερέκου που συγκλόνισε

Σπάραξαν καρδιές με αυτό που έκανε

21 Ιουλίου 2021 18:14
Τόλης Βοσκόπουλος: Η κίνηση της Άντζελας Γκερέκου που συγκλόνισε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή, «βυθίζοντας» στο πένθος τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου, και την κόρη τους, Μαρία, με τις δύο να είναι συντετριμμένες στην κηδεία.

Η Άντζελα Γκερέκου, εμφανώς συγκινημένη στο τελευταίο αντίο του άντρα της, προχώρησε σε μία κίνηση κατά τη διάρκεια της κηδείας που ήταν αρκετή για να «ραγίσει τις καρδιές» όλων των παρευρισκομένων.

Η Άντζελα Γκερέκου, χάιδεψε τη φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς έβγαινε από την εκκλησία και την κίνησή της αυτή απαθανάτισε και ο φακός.

Άντζελα Γκερέκου εικόνα Βοσκόπουλου

Αυτοί είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας του - Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών. Ο διάσημος ερμηνευτής πραγματοποίησε μια λαμπρή πορεία που κράτησε δεκαετίες ολόκληρες.

Την εποχή που ο Τόλης Βοσκόπουλος μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και φυσικά ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία. Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Oι κληρονόμοι της περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου

Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου έχει βυθίσει την χώρα στο πένθος, με τον ίδιο να έχει απασχολήσει όχι μόνο με την καλλιτεχνική του ιδιότητα, αλλά και με την προσωπική του ζωή.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, τον αποχαιρέτησαν με μεγάλη συγκίνηση. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο αυτές γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

Η κρίση με την Γκερέκου και η εξομολόγηση για το παιδί του

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share