Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Απίστευτος συνωστισμός στην κηδεία του Βοσκόπουλου: «Λαοθάλασσα» και χωρίς μάσκες

Υγειονομική «βόμβα» στο τελευταίο «αντίο» του μεγάλου καλλιτέχνη

21 Ιουλίου 2021 17:25
Απίστευτος συνωστισμός στην κηδεία του Βοσκόπουλου: «Λαοθάλασσα» και χωρίς μάσκες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου έφερε θλίψη στο πανελλήνιο και είναι δεδομένο, ότι πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στην κηδεία του, είτε έχοντας γνωρίσει τον ανεπανάληπτο καλλιτέχνη είτε θέλοντας απλά να εκφράσουν το θαυμασμό τους.

Στην εποχή των υγειονομικών μέτρων, όμως, χρειάζεται προσοχή όποιο κι αν είναι το πρόσωπο, όπου απευθύνεται το τελευταίο «αντίο». Και τα μέτρα φαίνεται πως πήγαν... περίπατο, παρά την παρουσία δεκάδων γνωστών προσώπων, που θα έπρεπε να δώσουν το σωστό παράδειγμα, αν και η Άντζελα Γκερέκου είχε προς τιμήν της ζητήσει την προσοχή όσων πάνε στην κηδεία.

Πολλοί πήγαν από νωρίς το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στον Βοσκόπουλο, αλλά μετά τις 15:00, όταν και άρχισε η κηδεία, υπήρξε μια «λαοθάλασσα» από άτομα, που αγνόησαν τα μέτρα κοινωνικών αποστάσεων και δεν φορούσαν μάσκες.

Μπορεί να πρόκειται για μια τεράστια προσωπικότητα, όπως ο «Πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού, αλλά δεν παύει να έπρεπε να υπάρξει μια μεγαλύτερη συγκράτηση, σε μια στιγμή όπου τα κρούσματα κορωνοϊού «εκτοκξεύονται» ξανά, με την απειλητική ύπαρξη της μετάλλαξης «Δέλτα».

Δείτε εικόνες από το συνωστισμό στην κηδεία:

Τόλης Βοσκόπουλος κηδεία κόσμος

Τόλης Βοσκόπουλος κηδεία συνωστισμός

Τόλης Βοσκόπουλος κηδεία νεκροταφείο

Τόλης Βοσκόπουλος κηδεία φέρετρο

Οι διάσημοι που βρέθηκαν στην κηδεία

Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, και η κόρη τους, Μαρία, έφτασαν από τους πρώτους στο παρεκκλήσι του Α' Νεκροταφείου και χειροκροτήθηκαν από όσους βρίσκονταν εκεί.

Η κόρη του Μαρία δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, πάντα βρισκόμενη κοντά στην μητέρα της, Άντζελα Γκερέκου.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρών ήταν πολλοί επώνυμοι φίλοι του εκκλιπόντος, μεταξύ των οποίων η Μαρία Ιωαννίδου, ο Αντύπας, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Γιώργος Βογιατζής, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Ηλίας Ψινάκης και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, τον οποίο είχε βαφτίσει ο «πρίγκιπας».

Τον νεκρό τίμησε με την παρουσία της στην κηδεία και η σύζυγος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Το παρών έδωσε και η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, καθώς και ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share