Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σεισμός στην showbiz: Σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό η Δέσποινα Βανδή; Γι' αυτόν χώρισε τον Ντέμη;

Το νέο βήμα στη ζωή της μετά το τέλος του γάμου της με τον Ντέμη Νικολαίδη

21 Ιουλίου 2021 12:33
Σεισμός στην showbiz: Σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό η Δέσποινα Βανδή; Γι' αυτόν χώρισε τον Ντέμη;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο!

Ύστερα από 18 χρόνια κοινής ζωής και δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης (15.07.2021) την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης» έγραψε ο Γιώργος Αρσενάκος για τον χωρισμό τους, ο οποίος είναι μάνατζερ της γνωστής τραγουδίστριας.

Σεισμός στην showbiz: Σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό η Δέσποινα Βανδή

Ο ηθοποιός που πολιορκεί την Δέσποινα Βανδή μετά το διαζύγιο της

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν, ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνας ηθοποιούς πολιορκεί την Δέσποινα Βανδή μετά την ανακοίνωση πως παίρνει διαζύγιο. Πρόκειται όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της, για έναν από τους πιο επιτυχημένους της γενιάς του, που την προηγούμενη σεζόν παρακολουθήσαμε να πρωταγωνιστεί σε μια από τις πλέον αγαπημένες καθημερινές σειρές.

Για την ώρα, όλα δείχνουν πως είναι ρευστά ανάμεσα τους, αφού κύρια προτεραιότητα της τραγουδίστριας είναι τα παιδιά της, αλλά και να καταφέρει να βρει τις ισορροπίες της.

Άσχημα ψυχολογικά η Δέσποινα Βανδή μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου από τον Ντέμη Νικολαΐδη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του You, στην Κύπρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου λίγες μέρες πριν ανακοινωθεί ο χωρισμός, τα παιδιά στέκονταν δίπλα στη μάνα τους και δεν την άφησαν στιγμή μόνη, ίσως γιατί εκείνη ένιωθε το τελευταίο διάστημα περισσότερο ευάλωτη, ίσως γιατί μέχρι τελευταία στιγμή πάλευε για να το σώσει. Λέγεται ότι εκείνη το τελευταίο διάστημα περνά ψυχολογικά δύσκολα και με μεγάλη δύναμη ψυχής προσπαθεί να ξεπεράσει μια δύσκολη μεταβατική περίοδο, δουλεύοντας περισσότερο από ποτέ. Κοντά της φίλοι, πολλοί φίλοι που έβαλαν σκοπό τους να την κάνουν να ξεχάσει και να προχωρήσει μπροστά.

Ο Ντέμης εδώ και μερικές εβδομάδες ψάχνει να βρει το δικό του σπίτι για να στήσει κι εκείνος τη ζωή του από την αρχή. “Σ' τα έδωσα όλα κι έμεινα στον άσο”, με μια συγκλονιστική ερμηνεία πάνω στην σκηνή εκείνη τα έδωσε όλα στην πίστα και τα μάτια της βούρκωσαν λίγο πριν αποσυρθεί στο καμαρίνι της, κρατώντας στο μυαλό της μια ρήση του Αλφρέντ Ντε Μισέ που λέει: “Απολαμβάνετε τον έρωτα όπως ο εγκρατής πίνει το κρασί του, μη μεθάτε”!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share