Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτοί είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας του - Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί

Έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια

21 Ιουλίου 2021 09:04
Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτοί είναι οι κληρονόμοι της περιουσίας του - Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και σήμερα στις 15:00, οι δικοί του άνθρωποι θα τον αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά. Ο διάσημος ερμηνευτής πραγματοποίησε μια λαμπρή πορεία που κράτησε δεκαετίες ολόκληρες. Ενώ, θρίλερ επικρατεί με την υγεία της Άντζελας Γκερέκου, μετά τον θάνατο του Βοσκόπουλου! Σταματάει άρον άρον τα γυρίσματα για σειρά του Mega!

Την εποχή που ο Τόλης Βοσκόπουλος μεσουρανούσε, το μεροκάματό του δεν μπορούσε να το φτάσει κανείς και φυσικά ούτε να το διανοηθεί κάποιος καλλιτέχνης των ημερών μας από τα πρώτα ονόματα. Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα ON Time, αν και πέρασαν εκατομμύρια από τα χέρια του τραγουδιστή, μετά το τέλος του γάμου του με την Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν σε κακή οικονομική κατάσταση.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει ρυθμίσει τα θέματα της ακίνητης περιουσίας του εδώ και πολλά χρόνια, με μοναδικούς κληρονόμους τη σύζυγό του και την κόρη τους Μαρία. Πριν μερικά χρόνια κατάφερε να τακτοποιήσει μέσω ρυθμίσεων και τις οφειλές του προς το Δημόσιο.

Oι κληρονόμοι της περιουσίας του Τόλη Βοσκόπουλου

Μοναδικοί κληρονόμοι λοιπόν της περιουσίας του είναι η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου. Αυτές φυσικά είναι και οι μοναδικές κληρονόμοι και των πνευματικών δικαιωμάτων των τραγουδιών, αλλά και των ταινιών του.

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ δεύτερο παιδί

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου έχει βυθίσει την χώρα στο πένθος, με τον ίδιο να έχει απασχολήσει όχι μόνο με την καλλιτεχνική του ιδιότητα, αλλά και με την προσωπική του ζωή.

Η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, τον αποχαιρέτησαν με μεγάλη συγκίνηση. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή Prive, της Έλενας Κατρίτση στο Mega, είχε μιλήσει για τις δύο αυτές γυναίκες που σημάδεψαν ανεξίτηλα τη ζωή του.

Η κρίση με την Γκερέκου και η εξομολόγηση για το παιδί του

«Όταν γεννήθηκε η κόρη μου ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι μας συμβαίνει με τη γυναίκα μου. Θα είχα παρεξηγήσει πολύ τα πράγματα αν δεν με είχαν συγκρατήσει οι φίλοι μου. Για ένα διάστημα νόμιζα ότι δεν με αγαπάει και ότι τελειώσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Της έκανα παράπονα, γιατί ένιωθα πάρα πολύ άσχημα για ένα διάστημα. Ένιωθα ανεπιθύμητος επισκέπτης μέσα στο σπίτι…», είπε αρχικά για την εποχή που οι σχέσεις του με τη σύζυγό του είχαν διαταραχθεί.

Για την κόρη του, είπε: «Έχω σταματήσει να ονειρεύομαι για πρώτη φορά. Αυτό ήταν αναπάντεχο, απρόσμενο, δεν το περιμέναμε. Δεν ήταν προγραμματισμένο και ακόμα είμαι χαζεμένος, δεν το έχω πιστέψει…. Έχω πολλά που θα μπορούσα να διδάξω την κόρη μου από αυτά που μου έχει διδάξει ο πατέρας μου. Τώρα δεν θέλω να κάνω κανένα άλλο παιδί, γιατί δεν έχω άλλη καρδιά να δώσω αλλού και θα είναι δυστυχισμένο το άλλο παιδί…».

Το άγνωστο δώρο στην κόρη του μετά το θάνατό του

Ένα δώρο επιφύλασσε ο Τόλης Βοσκόπουλος για την κόρη του Μαρία μετά το θάνατό του, όπως αποκάλυψε ο επιστήθιος φίλος του και επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο επιχειρηματίας του οποίου ο γιος έχει βαπτιστεί από τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε για τη ζωή του μεγάλου ερμηνευτή στις πίστες. Ο ίδιος περιέγραψε άγνωστες στιγμές του τραγουδιστή, όπως το πως αγόραζε κάθε βράδυ όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του ενώ αναφέρθηκε και σε ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βοσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του, όταν πια θα έχει φύγει από τη ζωή.

τόλης βοσκόπουλος δώρο μαρία

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share