Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γάμος και παιδί για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη: Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Τρισευτυχισμένοι!

20 Ιουλίου 2021 22:27
Γάμος και παιδί για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη: Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας ζουν εδώ και πολλά χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, με τις φήμες να έχουν «φουντώσει» με τα χρόνια σχετικά με το γάμο ή το παιδί τους.

Τα δημοσιεύματα κάθε λίγο και λιγάκι τους ήθελαν να βρίσκονται στα πρόθυρα χωρισμού όμως εκείνοι έκλειναν τα αυτιά τους και κοιτούσαν αγκαλιασμένοι το μέλλον. Όλα αυτά τα χρόνια που είναι μαζί, έχουν απαντήσει πολλές φορές στην ερώτηση «πότε παντρεύεστε;», αφού όλοι και όχι μόνο οι θαυμαστές τους, ήθελαν να τους δουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αν και μια «βόμβα» έπεσε πρόσφατα στη σχέση τους.

Φαίνεται όμως ότι το ερώτημα αν θέλουν να παντρευτούν ή όχι δεν απασχολεί μόνο το κοινό τους αλλά και τον ίδιο τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Όπως αναφέρουν οι πηγές του Ciao, ο τραγουδιστής ζήτησε από την παρουσιάστρια να παντρευτούν. Μάλιστα, φαίνεται ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά όμως ήταν η πιο απαιτητική εκ μέρους του.

Γάμος και παιδί για Μακρυπούλια-Χατζηγιάννη: Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το κοντινό περιβάλλον η παρουσιάστρια αποφάσισε να επιμείνει στην θέση της, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να παντρευτούν οι δυο τους αν δεν περιμένει η ίδια παιδί.

Έτσι κι αλλιώς οι δυο τους ζουν εδώ και χρόνια σαν παντρεμένοι αφού η Ζέτα περνάει το μεγαλύτερο μέρος τους χρόνου της στο σπίτι του Μιχάλη, στη Γλυφάδα. Είναι αλήθεια ότι κάποιες φορές επιστρέφει για λίγες ημέρες στο πατρικό της, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένταση με τον Χατζηγιάννη αλλά πάντα γυρίζει δίπλα στο Μιχάλη. Έτσι αποφάσισε ότι δεν θέλει να παντρευτεί.

Παντρεύεται η Ζέτα Μακρυπούλια: Έξαλλος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Έξαλλος θα μπορούσε να είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αν η… πρόταση γάμου προς την παρουσιάστρια γινόταν στην πραγματικότητα.

Ερωτευμένος με τη Ζέτα Μακρυπούλια δηλωσε, συγκεκριμένα, στον τηλεοπτικό αέρα παίκτης του «Ρουκ Ζουκ», ένας διαγωνιζόμενος. Κάθε απόγευμα στις 15:00, η Ζέτα Μακρυπούλια παίζει Ρουκ Ζουκ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1.

Στο χθεσινό επεισόδιο, λοιπόν, ένας παίκτης θέλησε να κατακτήσει την καρδιά της παρουσιάστριας. Όπως δήλωσε η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ο παιδικός του έρωτας και η γνωστή παρουσιάστρια κολακεύτηκε από τα όμορφα λόγια του. Μάλιστα, τον ακούμπησε και ο Γιώργος δήλωσε πως θα κάνει… μπάνιο σε ένα μήνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share