Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για την ηθοποιό - Τα τελευταία της λόγια πριν πεθάνει

Σήμερα θα έκλεινε τα 87 της...

20 Ιουλίου 2021 17:27
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συγκίνηση στο μνημόσυνο για την ηθοποιό - Τα τελευταία της λόγια πριν πεθάνει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα σε συγκίνηση πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/7) το μνημόσυνο για τα 25 χρόνια από το θάνατο της σπουδαίας Αλίκης Βουγιουκλάκη, η οποία μάλιστα θα έκλεινε τα 87 της χρόνια.

Μάλιστα, χθες, η οικογένεια της ηθοποιού θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, ενώ το μνημόσυνο τελέστηκε με λίγο κόσμο λόγω των μέτρων.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, τόνισε: «Στο μνημόσυνο θα είναι ο αδελφός της και από φίλους της αρκετοί άνθρωποι που κάθε χρόνο τιμούμε τη μνήμη της. Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν ένα φαινόμενο για την Ελλάδα και θα μείνει ανεξίτηλη η μνήμη της για πάρα πολλά χρόνια αφού θα έχουμε φύγει κι εμείς. Δυστυχώς ο αδελφός της ο Τάκης δεν θα είναι φέτος εκεί, ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

Ο γιος της ο Γιάννης κάθε χρόνο κάνει χωριστά μνημόσυνο, είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση. Γίνονται δύο μνημόσυνα. Εγώ έχω καλές σχέσεις και με τις δύο πλευρές. Είναι κάτι ενδοοικογενειακό που δεν μπορώ να το συζητήσω».

Στη συνέχεια, η Έφη Πίκουλα συγκινημένη είπε: «Η Αλίκη δεν ξεχνιέται. Φέτος είχα μεγάλη απώλεια (έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της και αδερφός της Αλίκης, Τάκης)…».

Τα τελευταία της χρόνια πριν πεθάνει

23 Ιουλίου 1996, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ταξιδεύει προς την αιωνιότητα και τα κανάλια ετοιμάζουν τον δικό τους φόρο τιμής.

«Είμαι σίγουρη, ελπίζω ότι θα ξεπεραστεί», δηλώνει στην κάμερα του ΣΚΑΪ και του Mega, το Μάιο του 1996, εξηγώντας πως ξεκίνησε το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της.

Δείτε τις συνεντεύξεις που έδωσε και στην κάμερα του ΑΝΤ1, αλλά και στιγμιότυπα από την τελευταία της παράσταση, στη Θεσσαλονίκη με τη «Μελωδία της ευτυχίας».

Πώς έμαθε ότι είχε καρκίνο. Τι της είχαν πει οι γιατροί;

Ο Νίκος Γαλανός ήταν καλεσμένος πρόσφατα στην εκπομπή «Το πρωινό» και μίλησε για την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Mάλιστα ανέφερε για το πώς η ηθοποιός έμαθε πως είχε καρκίνο.

«Με την Αλίκη ήμουν στο θέατρο μέχρι το τέλος της… στην «Μελωδία».

Ήταν το δυσάρεστο γεγονός… Εγώ την πήγα στο διαγνωστικό γιατί είχα κάτι ζαλάδες, και δεν ήξερα τι πάθαινα… και της είχα πει

«Θα πάω να κάνω εξετάσεις. Πάμε παρέα;» και δεν είχε καταλάβει ότι έχει ακόμα κάτι… έκανε εξετάσεις, δεν ήταν καλές και κατάλαβαν οι γιατροί κάτι δεν πάει καλά…

Αποκάλυψη για Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Άσε να κάνουμε και αύριο πάλι τις εξετάσεις» της είπαν οι γιατροί, και από εκεί της είπαν να πάει στο γιατρό της και ξεκίνησε η ιστορία.

Σταματήσαμε τότε τις παραστάσεις. Ήταν Πρωτομαγιά που σταματήσαμε και στεναχωριόταν που θα κλείναμε και που δε θα είχαν τα παιδιά δουλειά… μου το έλεγα συνέχεια… της είπα «κοίτα την υγεία σου». Ήμασταν φίλοι πραγματικοί, λέγαμε πράγματα που λέγονται και δεν λέγονται και ούτε ποτέ θα πω στη ζωή μου…»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share