Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Λάουρα Νάργες - Νικηφόρος: Νέο ειδύλλιο στη showbiz;

Είναι τελικά μαζί;

20 Ιουλίου 2021 10:00
Λάουρα Νάργες - Νικηφόρος: Νέο ειδύλλιο στη showbiz;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φουσκώνουν οι φήμες που θέλουν την Λάουρα Νάργες να είναι ζευγάρι με τον Νικηφόρο. Η γνωστή παρουσιάστρια αυτή την περίοδο κάνει διακοπές και ξεκουράζεται, ωστόσο δεν είναι μόνη της, αλλά μαζί με τον τραγουδιστή.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram βρίσκεται στην Πρέβεζα, που είναι και ο τόπος καταγωγής του τραγουδιστή. Οι δυο τους βρέθηκαν στις Πηγές του Αχέροντα, με την Λάουρα να κάνει μία ανάρτηση, στην οποία πρόδωσε πως ήταν μαζί με τον Νικηφόρο.

«Μη με βλέπετε χαλαρή, είχαν ξεπαγιάσει τα ποδαράκια μου και πονούσα τόσο πολύ. Αλλά σίγουρα άξιζε, για αυτήν την εμπειρία. Να ‘σαι καλά φωτογράφε @nikiforos_vithoulkas για το ψυχολογικό μπουστάρισμα», έγραψε η ίδια και ο τραγουδιστής απάντησε σε σχόλιο: «Λάλα πάγωσαν και τα δικά μου πόδια!! Ακόμα το νιώθω!».

Σημειώνεται πως πριν λίγο διάστημα ο Νικηφόρος είχε διαψεύσει τις φήμες που τους ήθελαν μαζί. «Με τη Λάουρα είμαστε φιλικό ζευγάρι! Εννοώ ότι κάνουμε πολλή παρέα, πραγματικά έχουμε δέσει κι έχουμε κουμπώσει πάρα πολύ, είναι φανταστικό παιδί και ρίχνουμε πολύ γέλιο. Καμιά φορά παρεξηγείται η φιλία ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα. Ακόμα και οι δικοί μου άνθρωποι δεν το πιστεύουν, με ρωτάνε αν είμαι ή όχι με τη Λάουρα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Λάουρα Νάργες: Η παρουσιάστρια αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Μιχάλη Μουρούτσου μετά τον χωρισμό τους!

Η Λάουρα Νάργες μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο και τα συναισθήματά της για τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο ήταν για χρόνια ζευγάρι.

Η Λάουρα αποκάλυψε τα πάντα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα».

Η Λάουρα Νάργες τα είπε όλα για τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Μουρούτσο, λέγοντας μεταξύ άλλων πως τον αγαπάει και τον έχει ακόμη στην καρδιά του παρά τον χωρισμό τους... διαβάστε την συνέχεια στο youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share