Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Θέλει η Χριστίνα να κρυφτεί: Ο Ορφανίδου του Big Brother μας τα έδειξε... ΟΛΑ!

Πάρτε μια βαθιά ανάσα!

20 Ιουλίου 2021 08:30
Θέλει η Χριστίνα να κρυφτεί: Ο Ορφανίδου του Big Brother μας τα έδειξε... ΟΛΑ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κατά καιρούς στην Ελλάδα, ιδίως από το 2000 και μετά όταν το πρώτο Big Brother έκανε την εμφάνισή του στη χώρα μας, έχουμε δει στα ριάλιτι παιχνίδια ορισμένες πάρα πολύ εντυπωσιακές κοπέλες, από εκείνες που προκαλούν παρατεταμένη ζάλη στο ανδρικό κοινό με μηδενικές πιθανότητες άμεσης «ανάνηψης».

Ωστόσο, υπάρχει μία κοπέλα που ξεχωρίζει και έχει «σβήσει» όλες τις προηγούμενες- για προφανείς λόγους.

Αναφερόμαστε φυσικά στην Χριστίνα Ορφανίδου. Η παίκτρια του πιο πρόσφατου «Μεγάλου Αδερφού» που είδαμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ μπορεί να μην έφτασε έως το τέλος του δρόμου (για την ακρίβεια αποχώρησε από το παιχνίδι λίγο μετά το μέσο του), όμως είχε προλάβει ν’ αποκτήσει φανατικό κοινό, το οποίο την «ακολουθεί» παντού.

Κάπως έτσι… εκτοξεύτηκε και ο προσωπικός της λογαριασμός στο instagram, με τους followers της ν’ αποθεώνουν την εντυπωσιακή μελαχρινή και να «λιώνουν» το κουμπί του like σε κάθε της ανάρτηση.

Βέβαια, εξίσου… ανάρπαστα γίνονται και τα στόρι της, καθώς η χυμώδης Χριστίνα περπατάει και τρελαίνει κόσμο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Θυμάστε τον Χρήστο Ξανθόπουλο από το Big Brother του ΑΝΤ1; Δείτε πως είναι σήμερα, 21 χρόνια μετά!

Το Big Brother ήταν το πρώτο ριάλιτι το οποίο ήρθε στην Ελλάδα στις αρχές της χιλιετίας, σημειώνοντας απίστευτα ποσοστά τηλεθέασης. Άνθρωποι διαφόρων ηλικιών και χωρίς να έχουν καμία απολύτως σχέση μεταξύ τους, θα έπρεπε να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι κάτω από τους κανόνες του μεγάλου αδερφού.

Στο τιμόνι της παρουσίασης ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος παρουσιαστής ριάλιτι αλλά και μετέπειτα talent show.

Το Big Brother ξεκίνησε από τον ANT1, ενώ στη συνέχεια και οι υπόλοιπο τηλεοπτικοί σταθμοί θέλησαν να πειραματιστούν με αντίστοιχα concept, κάποια με ανάλογη επιτυχία και κάποια όχι.

Big Brother του ΑΝΤ1

Πέρσι το Big Brother επέστρεψε ανανεωμένο, αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Από την πρεμιέρα μάλιστα οι χρήστες του διαδικτύου άρχισαν να αναζητούν τους πρώην παίκτες αλλά και τις ζωές τους σήμερα, είκοσι περίπου χρόνια μετά τον αξέχαστο τελικό του Big Brother 1 με νικητή τον Γιώργο Τσάκα.

Ανάμεσα στους τότε παίκτες και ο Χρήστος Ξανθόπουλος, ο οποίος τραβήχτηκε γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα ο ίδιος ασχολείται με τον χώρο της εστίασης, έχοντας το δικό του μαγαζί, ενώ έχει δημιουργήσει τη δική του όμορφη οικογένεια.

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr. Κυριολεκτικά σαν να μην πέρασε μια μέρα από πάνω του.

Θυμάστε τον Χρήστο Ξανθόπουλο από το Big Brother του ΑΝΤ1

Θυμάστε τον Χρήστο Ξανθόπουλο από το Big Brother του ΑΝΤ1

Θυμάστε τον Χρήστο Ξανθόπουλο από το Big Brother του ΑΝΤ1

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share