Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο μετά θάνατον στην αγαπημένη του κόρη και το μεγάλο του παράπονο

Τα πρώτα της Άντζελας Γκερέκου λόγια μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

20 Ιουλίου 2021 08:16
Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο μετά θάνατον στην αγαπημένη του κόρη και το μεγάλο του παράπονο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Aπέραντη θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του θρύλου του ελληνικού τραγουδιού, Τόλη Βοσκόπουλου με έναν από τους ανθρώπους που τον γνώρισαν, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος να μιλά στο Mega για τον καρδιακό φίλο και κουμπάρο του. Παράλληλα, δείτε το στιγμυότυπο, όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος τραγούδησε με την κόρη του Μαρία επί σκηνής.

Όπως περιέγραψε ο επιχειρηματίας, ο τραγουδιστής κάθε βράδυ αγόραζε όλα τα λαχεία από έναν συγκεκριμένο λαχειοπώλη για να τον βοηθήσει, ή ότι έδινε πάντα όσα χρήματα είχε πάνω του.

Επίσης, αποκάλυψε το δώρο του Τόλη Βοσκόπουλο στην κόρη του Μαρία! Οπως ανέφερε, από χέρια του «άρχοντα» πέρασαν αμέτρητα για την εποχή του χρήματα. Τα χρήματα για εκείνον όμως δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι και μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα.

Ο τραγουδιστής είχε ενθουσιαστεί και από το σκίτσο που έφτιαξε ένας άγνωστος δημιουργός, το οποίο είχε ζητήσει να δώσει στην κόρη του… όταν έρθει η στιγμή. Όπως έλεγε ο ίδιος έδειχνε τον αληθινό Τόλη Βοσκόπουλο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

Τόλης Βοσκόπουλος: Το παράπονο του τραγουδιστή στα μίντια

Mια δύσκολη σχέση είχε με τα μέσα ενημέρωσης ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος άφησε χθες την τελευταία του πνοή σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Είναι αξιοπρόσεκτο ότι τα τελευταία 15 χρόνια ο σπουδαίος τραγουδιστής είχε παραχωρήσει ελάχιστες συνεντεύξεις και δηλώσεις στα τηλεοπτικά μέσα. Με λόγια μετρημένα μόνο, έστελνε τα δικά του μηνύματα προς τον κόσμο των media στις λιγοστές δηλώσεις του.

«Γιατί με αγαπήσατε ξαφνικά;»

Το 2011, μάλιστα, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε εκφράσει το παράπονό του, μιλώντας φανερά ενοχλημένος στην κάμερα του STAR.

«Τώρα εσύ με ρωτάς, γιατί μ’ αγαπήσατε ξαφνικά;» είχε δηλώσει στον δημοσιογράφο του καναλιού ενώ όταν εκείνος του απάντησε πως προσωπικά πάντα τον αγαπούσε, ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε δηλώσει: «Ψέματα λες. Είστε ψεύτες δεν μ αγαπάτε!».

Μετά το 2000, ο Τόλης Βοσκόπουλος έγινε αρκετές φορές στόχος δημοσιευμάτων, είτε για αντιδικίες του με το Δημόσιο είτε για υποθέσεις που αφορούσαν την προσωπική του ζωή, όπως τη διαμάχη του με την Τζούλια Παπαδημητρίου και την κόρη της, Χαρά.

Μετέπειτα, σε αποκλειστική συνέντευξη στις «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε εξηγήσει πως είχε αποφασίσει να μη μιλήσει ποτέ ξανά στην τηλεόραση, αφού θεωρούσε πως υπήρχε «κατεύθυνση» να τον «χτυπούν» επειδή πουλά ως θέμα ο ίδιος και η ζωή του.

Άντζελα Γκερέκου: Τα πρώτα της λόγια μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Σε μια λιτή και λακωνική δήλωση προέβη η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου Άντζελα Γκερέκου, μετά το θάνατο του μεγάλου τραγουδιστή.

Με δύο λέξεις που αποτυπώνουν όλο το νόημα του πένθους που βιώνει η οικογένεια Βοσκόπουλου, η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου, Άντζελα Γκερέκου, προέβη στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή της έπειτα από τη γνωστοποίηση του θανάτου του Έλληνα σταρ.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ΕΟΤ, έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook «Σας ευχαριστώ».

....σας ευχαριστώ.....🙏

Posted by Άντζελα Γκερέκου/Angela Gerekou on Monday, July 19, 2021

Η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σήμερα σε ηλικία 81 ετών θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α Νεκροταφείο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share