Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μαρίας για το θάνατό του

Ο πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού έφυγε λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά του

19 Ιουλίου 2021 15:02
Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Μαρίας για το θάνατό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μια λιτή, αλλά συγκινητική ανάρτηση επέλεξε η κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία, να τον αποχαιρετήσει.

Με μια φωτογραφία από την εποχή που ήταν μικρό κοριτσάκι, η Μαρία Βοσκοπούλου αποχαιρέτησε τον πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού με μόνο τρεις, αλλά ουσιαστικές λέξεις «Σε αγαπώ πολύ».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε παντρευτεί την ηθοποιό και πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Άντζελα Γκερέκου, στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα, με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ). Η κόρη τους Μαρία, γεννήθηκε το 2001.

Τόλης Βοσκόπουλος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του μεγάλου τραγουδιστή - Τα αίτια του θανάτου του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, με το μεγάλο τραγουδιστή να ασκεί, πια, το ταλέντο του στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο τραγουδιστής βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριου του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώνοντας κάθε φορά με την ερμηνεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου!

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από τον θάνατο του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου!

Ποια η αιτία του θανάτου του;

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια προδόθηκε από την καρδιά του στα 81 του χρόνια, επτά ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.

Στις 10 Μαιου ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας καθώς είχε νιώσει μία έντονη δύσπνοια και είχε χαμηλό οξυγόνο. Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share