Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στο Ναύπλιο για διακοπές η Κέιτ Χάντσον

Στιγμές χαλάρωσης για την χολιγουντιανή σταρ

19 Ιουλίου 2021 14:33
Στο Ναύπλιο για διακοπές η Κέιτ Χάντσον
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αγαπά τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας και δεν το κρύβει. Επισκέπτεται τη χώρα μας για διακοπές, ενώ μέλη της οικογένειάς της διατηρούν σπίτι στη Σκιάθο.

Ο λόγος για την Κέιτ Χάντσον η οποία δεν έχασε την ευκαιρία αυτή τη φορά ν’ ανακαλύψει το Ναύπλιο και να περιπλανηθεί στο Παλαμήδι, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Αργολίδας.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram, η σταρ του Χόλυγουντ σχολίασε χαρακτηριστικά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν με το hashtag #95degrees. Ωστόσο, αποδείχτηκε ιδιαίτερα τολμηρή καθώς παρά τη ζέστη, δεν δίστασε ν’ ανέβει τα 999 ξακουστά σκαλιά στο γραφικό Παλαμήδι.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram:

Μάτζικ Τζόνσον: Με υπερπολυτελές σκάφος στην Κέρκυρα ο θρύλος του μπάσκετ

Ο Μάτζικ Τζόνσον, ένας θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ, κάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο πέντε φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο Μάτζικ Τζόνσον σε μήνυμα του στο Twitter «η πρώτη μου μέρα στην Ελλάδα! Είμαι κι επίσημα σε διακοπές και ακόμη γυμνάζομαι. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε το Παλαιό Φρούριο στην Κέρκυρα».

Ο Μάτζικ Τζόνσον δεν σταματάει να γυμνάζεται ούτε στις διακοπές του

Ο κυριότερος εκφραστής του «Showtime» των Λέικερς τη δεκαετία του ’80 φωτογραφήθηκε με φόντο το Παλιό Φρούριο της πόλη, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τη γυμναστική του με βάρη, αποδεικνύοντας ότι στα 61 του παραμένει σε εξαιρετική φόρμα.

Αυτό που προκάλσε εντύπωση ήταν το υπερπολυτελές σκάφος, με το οποίο επισκέπτεται τα ελληνικά νησιά, καθώς η Κέρκυρα είναι μόνο ο πρώτος σταθμός του.

My first day in Greece! I’m officially on vacation and still working out 😁. Today we got to see the Old Fortress of Corfu.

Posted by Magic Johnson on Thursday, June 24, 2021


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share