Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του μεγάλου τραγουδιστή - Τα αίτια του θανάτου του

Θα τραγουδά πια στη γειτονιά των αγγέλων...

19 Ιουλίου 2021 12:38
Τόλης Βοσκόπουλος: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του μεγάλου τραγουδιστή - Τα αίτια του θανάτου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών, με το μεγάλο τραγουδιστή να ασκεί, πια, το ταλέντο του στη γειτονιά των αγγέλων.

Ο τραγουδιστής βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριου του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώνοντας κάθε φορά με την ερμηνεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου!

Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από τον θάνατο του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή, Τόλη Βοσκόπουλου!

Ποια η αιτία του θανάτου του;

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε από ανακοπή καρδιάς, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια προδόθηκε από την καρδιά του στα 81 του χρόνια, επτά ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.

Στις 10 Μαιου ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε εισαχθεί εσπευσμένα στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας καθώς είχε νιώσει μία έντονη δύσπνοια και είχε χαμηλό οξυγόνο. Στο πλευρό του ήταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

«Βαρύς ο πόνος και βουβός»: Όλη η Ελλάδα αποχαιρετά μέσω Twitter τον ανεπανάληπτο Τόλη Βοσκόπουλο

Όλη η χώρα βυθίζεται στο πένθος με το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, με το σπουδαίο τραγουδιστή να μη βρίσκεται πια εν ζωή και άπαντες τους Έλληνες να αποχαιρετούν έναν ακόμη τεράστιο που πάει στη γειτονιά των αγγέλων.

Όπως ήταν αναμενόμενο η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου προκάλεσε «βροχή» από tweets αφιερωμένα στον μεγάλο τραγουδιστή.

Άλλοι τον αποχαιρετούν με τη φράση «καλό ταξίδι πρίγκιπα», άλλοι σημειώνουν τη μεγάλη απώλεια για το ελληνικό τραγούδι και την ελληνική μουσική και άλλοι τον αποχαιρετούν με στίχους από τα τραγούδια του που ξεχώρισαν για δεκαετίες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share