Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Χριστίνα Παππά με τα νέα μέτρα στη Μύκονο: «Ντροπή σας»

«Δεν μπορείς να παίζεις με την ζωή του άλλου»

19 Ιουλίου 2021 11:50
Έξαλλη η Χριστίνα Παππά με τα νέα μέτρα στη Μύκονο: «Ντροπή σας»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας Χριστίνα Παππά τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό ότι δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Μύκονο.

Έτσι λοιπόν μόλις έμαθε για τα νέα μέτρα που μπήκαν σε εφαρμογή για το νησί των Ανέμων δημοσίευσε ένα βίντεο δηλώνοντας έξαλλη και δείχνοντας μεγάλη ανησυχία για το αύριο της επιχείρησής της.

«Ντροπή σας. Δεν μπορείς να παίζεις με την ζωή του άλλου»

Η ηθοποιός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μόλις πληροφορήθηκα για τα μέτρα και έχω γίνει έξαλλη. Πρέπει να πω πως όλοι σεβόμαστε το γεγονός ότι είναι μια πανδημία, δικοί μου άνθρωποι έχουν περάσει από την κόλαση του κορωνοϊού και είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως από εκεί και πέρα δεν μπορείς να παίζεις με τις ζωές, τις επιχειρήσεις και τα οικονομικά του άλλου. Εσείς καλά μιλάτε εκ του ασφαλούς από τις θεσούλες που βρίσκεστε και καλό θα ήταν να παίρνατε άλλα μέτρα. Τα ρίχνω όλα στους λοιμωξιολόγους. Εγώ σήμερα πως θα πληρώσω το προσωπικό μου; Δεν ξέρω τι πρέπει να πω. Είναι ντροπή σας», είπε ενοχλημένη η Χριστίνα Παππά

Δείτε το βίντεο:

Χριστίνα Παππά: «Τον Γιώργο Κιμούλη τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του» (Video)

H Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και τον Κώστα Παπαποστόλου, με αφορμή τη «χιονοστιβάδα» καταγγελιών σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο του ελληνικού θεάματος.

«Πέφτω από τα σύννεφα με όλες αυτές τις καταγγελίες που ακούγονται. Είμαι ενάντια και θεωρώ καταδικαστέο ό,τι έχει να κάνει με βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. Ό,τι έχει να κάνει με το λεκτικό κομμάτι, υπάρχουν οι εύκολοι και οι δύσκολοι συνεργάτες.

Όταν θα πάω σε μια συνεργασία και ξέρω ότι ο άλλος είναι δύσκολος, αλλά το πρεστίζ που θα πάρω θα με κάνει να το ανεχτώ, να το καταπιώ. Είναι άδικο να κατηγορώ μετά. Αν δεν το αντέχω, σηκώνομαι και φεύγω. Δεν κάθεσαι μετέπειτα να κατηγορήσεις», εξήγησε η ίδια.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Κιμούλη, τόνισε: «Τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες. Αν δεν αντέχω, θα σηκωθώ να φύγω. Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να κατακρίνουμε».

Όσο για το αν έχει δεχτεί εκείνη παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς της, είπε: «Έχω δεχτεί να με φλερτάρουν, αλλά δεν έχει γίνει κάτι με το ζόρι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και μπράβο στα παιδιά που το έχουν αντιμετωπίσει γιατί θέλει δύναμη και μεγάλο κουράγιο να το αντιμετωπίσεις».

Μάρω Κοντού: «Έπεσα από τα σύννεφα για τον Κιμούλη» (Video)

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μάρω Κοντού βρέθηκε καλεσμένη στο «Dot» και μέσ' σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Η καταξιωμένη και δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και μίλησε για το κύμα καταγγελιών από ηθοποιούς για ανθρώπους κυρίως του θέατρου.

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, η Μάρω Κοντού δήλωσε πως έπεσε από τα πιο σύννεφα μόλις άκουσε τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, καθώς η ίδια στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του.

Η Μάρω Κοντού είπε χαρακτηριστικά: ««Με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Θα βγουν να πουν ψέματα οι άνθρωποι; Είναι από τη φαντασία τους; Εμένα δεν μου έχει τύχει και δεν γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είμαστε φίλοι, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες. Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, ήμασταν 4 γυναίκες. Δεν ξέρω πώς έγιναν αυτά και δεν μπορώ να το φανταστώ.

Ένας σκηνοθέτης χαστούκισε έναν νέο ηθοποιό. Ο λόγος ήταν γιατί του είπε να κάνει δεξιά κι εκείνος ρώτησε δεξιά όπως μπαίνει ή όπως τον κοιτάει. Τον κάναμε πέρα τον σκηνοθέτη και μετά από ένα χρόνο τού ζήτησε συγγνώμη και τον έβαλε σε δουλειά. Είναι τραγικό, είναι φτηνό πράγμα. Αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά δεν είναι ικανοί να έχουν μια σχέση; Είναι ή άρρωστοι ή κομπλεξικοί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share