Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: «Ραγίζει» η ανάρτηση με την μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο

Νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της προυσιάστριας

18 Ιουλίου 2021 13:12
Σίσσυ Χρηστίδου: «Ραγίζει» η ανάρτηση με την μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την μάχη που δίνει η μητέρα της με την λευχαιμία τους τελευταίους μήνες αποκάλυψε η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube το μεσημέρι της Παρασκευής.

Σήμερα η παρουσιάστρια έκανε μία νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Intagram με τη μητέρα της μέσα από το νοσοκομείο.

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα.. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι… Η μαμά μου είναι θηρίο. Πιο θηρίο από το θηρίο.. Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε…????????

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη…❤️????????
*οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη..????????????», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ξαναπαντρεύτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου; Η βέρα στο χέρι της μετά το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη - Η συγκλονιστική αποκάλυψη

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, τώρα που η σεζόν έχει ολοκληρωθεί, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να μοιραστεί ένα προσωπικό κομμάτι που αφορά στην υγεία της μητέρας της, η οποία διαγνώστηκε από τον περασμένο Νοέμβριο με χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που δημοσίευσε η Σίσσυ Χρηστίδου, πολλοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν ότι φοράει βέρα στο χέρι της και υπέθεσαν ότι έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Ωστόσο, το απόγευμα του Σαββάτου (17/7), η ίδια προκειμένου να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις έκανε μια διευκρίνηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ξαναπαντρεύτηκε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Επειδή πολλοί είδατε τη βέρα, όχι δεν είναι δική μου η βέρα. Δεν έχω κάποια άλλα νέα να σας πω, ούτε καν, not even close. Είναι της μανούλας μου γιατί τώρα πέφτει από το χεράκι της οπότε τη φοράω εγώ», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share