Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Μπεκατώρου: «Είδα από κοντά το θάνατο...» - Η άγνωστη περιπέτεια και η ανατριχιαστική κατάθεση ψυχής της παρουσιάστριας

Η μεγάλη αποκάλυψη της ίδιας

18 Ιουλίου 2021 08:24
Μαρία Μπεκατώρου: «Είδα από κοντά το θάνατο...» - Η άγνωστη περιπέτεια και η ανατριχιαστική κατάθεση ψυχής της παρουσιάστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μαρία Μπεκατώρου: Μια εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε η παρουσιάστρια και περιέγραψε τη στιγμή που έπρεπε να βγει στο γυαλί ενώ μια μέρα πριν είχε χάσει τον πατέρα της. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη δυσκολία που αντιμετώπισε η όμορφη παρουσιάστρια

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι από τις πιο γλυκιές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και πολύ δύσκολα θα βρεις να της προσάψεις κάτι αρνητικό. Ίσα ίσα που εκτός από γλυκιά είναι και άψογη επαγγελματίας, αφού πριν λίγα χρόνια παρουσίασε ένα live του YFSF, ενώ είχαν περάσει λίγες ώρες από τον χαμό του πατέρα της.

«Είδα από κοντά τον θάνατο από την περιπέτεια του πατέρα μου που έσβηνε μέρα με τη μέρα. Έζησα το τελευταίο του βράδυ, τις τελευταίες του στιγμές -και όλα αυτά συνέβαιναν την περίοδο που παρουσίαζα το YFSF. Σε ένα live δεν άντεξα και έβαλα τα κλάματα, όταν ο Θανάσης Αλευράς τραγούδησε το “Πόσο πολύ σ’ αγάπησα”. Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, η δουλειά με έκανε να ξεχνιέμαι, βέβαια, η εκπομπή που έβγαλα μετά την κηδεία του πατέρα μου ήταν πολύ δύσκολη. Ωστόσο, χάρηκα που πρόλαβε και με είδε παρουσιάστρια στο YFSF και που του άρεσα πολύ» αναφέρει η Μαρία και εξηγεί πως αυτό της άλλαξε τη στάση ζωής.

Μαρία Μπεκατώρου

«Μου έμαθε ότι δεν πρέπει να στενοχωριόμαστε για μικρά καθημερινά πράγματα. Πλέον, δεν σκάω γι’ αυτά. Ξέρω πως η ζωή είναι μικρή, πως τα χρόνια περνούν γρήγορα και πως δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει. Εκεί που ήμασταν μια χαρά και νομίζαμε ότι ο πατέρας μου έχει ένα απλό πρόβλημα, ήρθε ο γιατρός και μας είπε ότι θα τον χάσουμε. Θυμάμαι να πιάνομαι από τους τοίχους του νοσοκομείου και να λέω πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό σε μένα. Αλλά γιατί να μη συμβεί σε μένα; Γιατί να συμβεί στον άλλον; Όλες οι οικογένειες αντιμετωπίζουν κάτι».

Εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου - Ο λόγος που φεύγει από τον ΑΝΤ1

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία ύστερα από οκτώ χρόνια στον ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να πάρει τη μεταγραφή της στο Mega.

Η παρουσιάστρια, που εντυπωσίασε στις φετινές διακοπές με την εμφάνισή της, δοκιμάστηκε και στη δοκιμαστική ζώνη με το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» το οποίο είχε ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Πάντως, η Μαρία Μπεκατώρου δέχθηκε μια καινούργια συνεργασία από το κανάλι αλλά οι προτάσεις δεν ικανοποίησαν ιδιαίτερα τα «θέλω» της παρουσιάστρια, με αποτέλεσμα οι συνεργασία τους να λήξει.

Πάντως η δέσμευση με το κανάλι συνεχίζει ακόμη με το συμβόλαιο που έχει μέχρι και το τέλος του Αυγούστου. Αυτός είναι και ο λόγος που το κανάλι του MEGA δεν έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για την μελλοντική τους συνεργασία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share