Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνα: «Με είχαν φλερτάρει αλλά δεν με στρίμωξαν»

«Δεν είχα φλερτ σε σημείο που να ξεπερνά τα όρια»

18 Ιουλίου 2021 08:15
Κωνσταντίνα: «Με είχαν φλερτάρει αλλά δεν με στρίμωξαν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κωνσταντίνα παραχώρησε συνέντευξη στο Secret και αποκάλυψε αν έχει δεχτεί έντονο φλερτ στη δουλειά της, ενώ δε δίστασε να τοποθετηθεί και για τις καταγγελίες στον χώρο της τέχνης.

«Αυτό το συναίσθημα το έχω ζήσει πάρα πολύ έντονα, πραγματικά, δεν είχα όμως φλερτ σε σημείο που να ξεπερνά τα όρια», ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

Καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο

«Σίγουρα υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν αλλά όχι τόσο ακραίες. Θέλω να πω, προσωπικά, πολλές φορές με είχαν φλερτάρει αλλά δε με στρίμωξαν ποτέ. Δε νομίζω ότι στον δικό μας χώρο είχαμε τόσο μεγάλη έκταση όση στο θέατρο, γιατί, αν υποτίθεται ότι κάποιος στον χώρο μας παρεκτρεπόταν, η κοπέλα είχε την επιλογή να φύγει. Μιλάμε για ένα επάγγελμα όπου υπήρχαν πάρα πολλές επιλογές. Μπορούσε να φύγει, να πάει σε άλλο μαγαζί ή σε άλλον χώρο για να δουλέψει.

κωνσταντίνα φλερτ

Πιστεύω ότι στο δικό μας επάγγελμα οι ορίζοντες ήταν πιο ανοιχτοί και χρήματα υπήρχαν πιο πολλά, οπότε μια κοπέλα θα σκεφτόταν ότι δεν θα μείνει χωρίς δουλειά αλλά θα πάει κάπου αλλού και θα πάρει χρήματα. Σε ένα επάγγελμα που είναι πλούσιο, έχεις περισσότερες επιλογές. Σίγουρα θα υπήρξαν κάποια περιστατικά αλλά τόσο ακραία δε νομίζω. Δεν άκουσα να έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Εξάλλου, είχαμε και μια άλλη παράμετρο: ότι αν συνέβαινε κάτι στον χώρο εργασίας, οι κεφαλές που θα μπορούσαν να πάρουν θέση είναι τρεις: ο επιχειρηματίας, το πρώτο όνομα (η φίρμα) και ο μαέστρος. Δηλαδή, θα μπορούσε κάποια να αποταθεί σε κάποιον από τους τρεις και να λυθεί το θέμα, αν υπήρχε κάτι, ή να φύγει.»

Νέα αποκάλυψη από τον Πασχάλη Τσαρούχα - Το Πειθαρχικό του ΣΕΗ δέχεται απειλές

Πασχάλης Τσαρούχας: Για τις απειλές που δέχεται το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αλλά και το Πειθαρχικό Συμβούλιο τους τελευταίους μήνες έκανε λόγω ο γνωστός ηθοποιός. Το τελευταίο διάστημα το ΣΕΗ εξετάζει υποθέσεις καταγγελιών που έχουν γίνει από συναδέλφους τους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν πέσει θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών.

Ωστόσο πολλές από αυτές έχουν κατατεθεί από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα στον ανακριτή. Το γεγονός αυτό φαίνεται πως έχει ενοχλήσει κάποιους οι οποίοι θέλησαν να βάλουν ένα στοπ σε αυτή την υπόθεση χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα όπως απειλές.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας λοιπόν, θέλοντας να καταστήσει σαφές πως τίποτα δεν θα σταματήσει το έργο τους έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Προς κάθε ενδιαφερόμενο… Τελεσίγραφα και απειλές προς το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η αποτελούν συμπεριφορές μη αποδεκτές».

Ωστόσο αντιμέτωπος με ακόμα μία κατηγορία για βιασμό βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς εισαγγελία πρωτοδικών της Αθήνας άσκησε σε βάρος του σκηνοθέτη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό βάσει της μήνυσης που είχε καταθέσει στις αρχές Μαρτίου νεαρός άνδρας, μετά την προφυλάκιση του κατηγορούμενου.

Νέα αποκάλυψη από τον Πασχάλη Τσαρούχα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share