Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Διαζύγιο Δέσποινας Βανδή - Ντέμη Νικολαϊδη: Το βίντεο που «πρόδιδε» τον χωρισμό τους και η τελευταία τους φωτογραφία

Τα πρώτα λόγια της μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη

17 Ιουλίου 2021 11:17
Διαζύγιο Δέσποινας Βανδή - Ντέμη Νικολαϊδη: Το βίντεο που «πρόδιδε» τον χωρισμό τους και η τελευταία τους φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H τελευταία εκπομπή από το Σπίτι με το Mega φιλοξένησε τη Δέσποινα Βανδή και η αλήθεια είναι πως στην τελευταία αυτή εκπομπή η Δέσποινα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Τότε, τίποτα δεν προμήνυε την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη που ήρθε μερικές εβδομάδες αργότερα, όμως όλοι είχαν διαπιστώσει πως αυτή η στιγμή που η τραγουδίστρια έσπασε επί σκηνής, πρόδιδε μια βαθύτερη κρίση. Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό, στη λίμνη της Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αναδρομή στην πολυετή καριέρα της με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.

«Κάν’το αν μ’ αγαπάς», «Θέλω», «Όλα οδηγούν σε σένα», «Αγάπη», «Χάνω εσένα» ήταν μερικές από τις επιτυχίες που τραγούδησε η αγαπημένη τραγουδίστρια. Ανάμεσά τους και το «Μάη Μήνα» στο οποίο η Δέσποινα λύγισε, ειδικά τη στιγμή που ερμήνευε:

«Κάθε μέρα όλη μέρα, περιμένω, μου είπανε να σε ξεχάσω, μα επιμένω, στολισμένη απ’ τα Χριστούγεννα βιτρίνα, έμεινα για σένα μέχρι Μάη Μήνα».

Η Δέσποινα τη στιγμή εκείνη βούρκωσε και δεν έκρυψε τον κόμπο στη φωνή της, φανερώνοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Η τελευταία τους φωτογραφία στα social media

Οι φανς του ζευγαριού ακόμα προσπαθούν να πιστέψουν πως ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή χώρισαν έπειτα από 18 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Το άλλοτε δημοφιλές ζευγάρι με μια λιτή ανακοίνωσε ενημέρωσε πως μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τερματίσει το γάμο του.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας. Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης».

Ωστόσο, σύμφωνα με τις φήμες το πρώην ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό, με την τραγουδίστρια κατά την περίοδο του εγκλεισμού να μην ανεβάζει ούτε μία φωτογραφία με τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Μάλιστα, η Δέσποινα, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, είχε να ανεβάσει φωτογραφία του Ντέμη Νικολαΐδη στο προφίλ της από τον Απρίλιο του 2020. Συγκεκριμένα η τελευταία φωτογραφία που ανέβηκε ήταν από τις 18 Απριλίου του 2020, όταν γιόρταζαν τα 21 χρόνια σχέσης.

H τελευταία φωτογραφία Βανδή - Νικολαϊδη

Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα λόγια της μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη - Η πρώτη της εμφάνιση και το τραγούδι «σπόντα»

O φωτογραφικός φακός να εντόπισε τη Δέσποινα Βανδή στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια γάμου, όμως η τραγουδίστρια απέφυγε να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο.

Η Βανδή από το ξεκίνημα Ιουλίου περνάει κάθε τριήμερο στο τέλος της εβδομάδας (Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή) στις Κύπρο και στις Notes Live. Όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να αφήσει τη δουλειά της πίσω, παρότι στο Instagram τηρεί σιγή ιχθύος μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Ενώ, τα παράπονα του Ντέμη βγήκαν στη φόρα από τον ίδιο μεταξύ αστείου και σοβαρού όταν οι δυο τους μιλούσαν σπάνια δημόσια για την προσωπική τους ζωή.

Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε η Δέσποινα, η οποία έβαλε το μίνι λευκό της φόρεμα και ετοιμάστηκε για να διασκεδάσει τον κόσμο.

«Σας βλέπω φοβισμένους», ήταν τα πρώτα λόγια της Δέσποινας, στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης.

Τα stories που δημοσιεύτηκαν έκανε ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος μας έδειξε την έναρξη της Βανδή με την τραγουδίστρια να εξηγεί πως έχει όρεξη για να κάνει και τον κόσμο που βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται να περάσει καλά. Όσο για το story που επιλέχθηκε για να ακούσουμε τη Δέσποινα να τραγουδά, ήταν διπλό.

Η Βανδή τραγούδησε με νόημα το «Υπάρχει ζωή και μετά από εσένα», ενώ αργότερα ερμήνευσε εμφανώς συγκινημένη και την Πέτρα, η οποία πλησιάζει το ένα εκατομμύριο views στο Youtube.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share