Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θέλω να αποκτήσω παιδιά αλλά χωρίς άγχος»

«Ήταν επόμενο πως θα γνώριζε την οικογένειά μου ο Βασίλης»

17 Ιουλίου 2021 09:00
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Θέλω να αποκτήσω παιδιά αλλά χωρίς άγχος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη ζωή και την σχέση της, την επιθυμία της να κάνει οικογένεια και παιδιά, αλλά και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο περιοδικό ΟΚ!.

Η γνωστή παρουσιάστρια σε μια εξομολόγηση από καρδιάς μιλά για την αλλαγή στην εμφάνισή της, τα κιλά που έχει χάσει, τη γνωριμία της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τις σκέψεις της για οικογένεια και παιδιά.

«Η αλλαγή του τρόπου ζωής την περίοδο της πανδημίας ήταν ένα κίνητρο να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση και να ξεκινήσω να τρώω πιο σωστά. Η άσκηση και η διατροφή πάντα ήταν στη ζωή μου, αλλά όχι τόσο μεθοδικά και όχι με τον σωστό τρόπο. Προσπαθούσα, αλλά νομίζω πως δεν το έκανα σωστά. Γι’ αυτό και δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή απείχα από αυτό που είχα συνηθίσει να είμαι και έβλεπα πως κάποιες συγκυρίες στη ζωή μου, λίγο το πρόβλημα του θυρεοειδή, λίγο κάποια οn and off τηλεοπτικά, είχαν αλλάξει την κατανομή του βάρους μου. Στην καραντίνα ήρθαν έτσι τα πράγματα που άλλαξα τελείως συνήθειες», αναφέρει αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Έπαιξε ρόλο και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στις πιο υγιεινές συνήθειες που υιοθέτησες;

Σίγουρα έπαιξε ρόλο. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που περνάτε πολύ χρόνο μαζί και του αρέσει η υγιεινή διατροφή, η γυμναστική, αυτό βοηθάει. Ο Βασίλης γυμνάζεται και προσέχει τη διατροφή του, είναι τρόπος ζωής για εκείνον. Έτσι, ακόμα και αν εγώ ήθελα να κάνω μια ατασθαλία, βλέποντάς τον φρέναρα!

Έχεις αλλάξει και τον τρόπο που γυμνάζεσαι;

Τα σπορ που μου άρεσαν, όπως το τένις και το kick boxing, τα συνεχίζω. Όμως, υιοθέτησα και άλλες συνήθειες. Ξεκίνησα να τρέχω στη φύση, μετά πήρα και έναν διάδρομο και σταδιακά πρόσθεσα στη γυμναστική μου και λίγα βάρη, κάτι με το οποίο έχω δει πολύ μεγάλη αλλαγή στο σώμα μου. Με παρότρυνε ο Βασίλης σε αυτό και διαπίστωσα πως έχει απίστευτα αποτελέσματα.

Πόσα κιλά έχεις χάσει; Είσαι σε φάση που ζυγίζεσαι τακτικά για να παρακολουθείς το βάρος σου;

Ζυγίζομαι. Προσπαθώ να μην ξεφεύγω. Επειδή έκανα αγώνα για να φτάσω μέχρι εδώ, θέλω να το ελέγχω. Έχω χάσει συνολικά 11 κιλά και τώρα είμαι 60. Επειδή έγινε σταδιακά, το συνειδητοποιώ μόνο όταν βλέπω παλιά βίντεο. Χαίρομαι γιατί αυτό το διάστημα έχω αλλάξει τελείως και τον τρόπο που μαγειρεύω, διαπίστωσα μάλιστα πως για κάποια πράγματα είχα εσφαλμένη εικόνα, για το τι είναι ελαφρύ και υγιεινό. Πλέον διαβάζω πολύ γύρω από το θέμα της διατροφής.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παιδιά

Υπάρχουν και ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί αλλά δεν μπαίνουν σε τέτοια διαδικασία. Και ταξιδέψατε μαζί στη Ρόδο για να συμβεί.

Για μένα, τις δικές μου αξίες και τις δικές μου αρχές, ήταν κάτι που ήρθε πολύ φυσιολογικά. Πήγαμε μαζί στη Ρόδο, τον τόπο μου, και ήταν επόμενο πως θα γνώριζε την οικογένειά μου, χωρίς όμως να σημαίνει κάτι περισσότερο αυτό. Στη ζωή δεν ξέρω αν βιάζομαι ή όχι, αλλά πηγαίνω με τη ροή. Πάω όπου με πάει. Και στην παρούσα φάση είμαι χαρούμενη και ήρεμη.

Τι σε κέρδισε στον Βασίλη;

Είναι πολλά τα χαρακτηριστικά που θαυμάζω στον Βασίλη. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω μόνο ένα, είναι ένας συνδυασμός. Είναι πολύ υποστηρικτικός και στη δουλειά μου, έχει ενσυναίσθηση. Ενώ ο ίδιος είναι πιο κλειστός χαρακτήρας και κινείται σε εντελώς διαφορετικό χώρο επαγγελματικά, καταλαβαίνει πως είμαι ένα δημόσιο πρόσωπο και κάτι όμορφο που συμβαίνει στη ζωή μου θέλω να το μοιραστώ.

Νιώθεις πως είσαι πιο κοντά σε μια οικογενειακή συνθήκη ζωής, δεδομένου πως είσαι σε μια σταθερή, ευτυχισμένη σχέση;

Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο στη ζωή σου και το φαντάζεσαι από μόνη σου σίγουρα είναι κάτι πιο μακρινό. Όταν υπάρχει ένας σύντροφος στη ζωή σου και είσαι σε μια σχέση που περνάς καλά, σίγουρα είναι κάτι πιο κοντινό.

Είναι κάτι που το επιθυμείς ή αν το φέρει η ζωή έχει καλώς, αν όχι δεν σε προβληματίζει;

Μου αρέσουν τα παιδιά. Θέλω να με ευλογήσει ο Θεός να αποκτήσω. Αλλά θέλω να έρθει χωρίς άγχος και πίεση, ως φυσική εξέλιξη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share