Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Φραντζής: «Προσπάθησε να με δελεάσει είτε με χρήματα είτε με ένα καλό αυτοκίνητο»

«Έχω δεχθεί ανήθικη πρόταση»

17 Ιουλίου 2021 08:47
Κωνσταντίνος Φραντζής: «Προσπάθησε να με δελεάσει είτε με χρήματα είτε με ένα καλό αυτοκίνητο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μίλησε ο Κωνσταντίνος Φραντζής, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση με δέλεαρ χρήματα ή ένα καλό αυτοκίνητο.

Παράλληλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο φλερτ από τα social media, ενώ δε δίστασε να τονίσει πως τις περισσότερες φορές τον προσεγγίζουν άντρες.

«Παντού υπάρχουν κλίκες αλλά υπάρχει κι ο τρόπος. Έχω δεχθεί με έμμεσο τρόπο ανήθικη πρόταση αλλά έχω την ικανότητα και την δύναμη να το αποκρούσω. Ήταν κατά κύριο λόγο από άντρες κι όχι μία φορά. Η δουλειά μας το έχει αυτό, δεν θα πω ψέματα. Προσπάθησε να με δελεάσει είτε με χρήματα είτε με ένα καλό αυτοκίνητο, εμένα όμως δεν με συγκινούν αυτά » δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Φραντζής.

Και κατέληξε: «Παντού υπάρχουν κλίκες αλλά υπάρχει κι ο τρόπος. Έχω δεχθεί με έμμεσο τρόπο ανήθικη πρόταση αλλά έχω την ικανότητα και την δύναμη να το αποκρούσω. Ήταν κατά κύριο λόγο από άντρες κι όχι μία φορά. Η δουλειά μας το έχει αυτό, δεν θα πω ψέματα. Προσπάθησε να με δελεάσει είτε με χρήματα είτε με ένα καλό αυτοκίνητο, εμένα όμως δεν με συγκινούν αυτά»

Σοκάρει ο Νίκος Ψαρράς: «Παρενοχλήθηκα όταν ήμουν 23 ετών»

Σοκάρει με τη δική του αποκάλυψη ο Νίκος Ψαρράς, ο οποίος μίλησε για την εποχή, όπου είχε παρενοχληθεί, ενώ ήταν 23 ετών, καθώς και το πώς κατάφερε να το αντιμετωπίσει.

Ο ηθοποιός, που πρόσφατα ενσάρκωσε τον ρόλο του Ιάσονα στο «Καφέ της Χαράς», μίλησε στο «On time» για τα επαγγελματικά του βήματα ενώ έκανε και μία προσωπική εξομολόγηση.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νίκος Ψαρράς ήταν παρόν στο συμβάν που κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα σχετικά με την λεκτική και σωματική κακοποίηση που βίωσε από τον Γιώργο Κιμούλη και φυσικά ο ίδιος την υποστήριξε δημόσια.

Έτσι ο Νίκος Ψαρράς αναφέρθηκε στην δική του προσωπική εμπειρία για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στα 23 του χρόνια από άνθρωπο του θεάτρου, με μια γνωστή ηθοποιό επίσης να σοκάρει.

Νίκος Ψαρράς παρενόχληση

Νίκος Ψαρράς: Η αποκάλυψή του για την παρενόχληση που δέχθηκε

«Μου έχει συμβεί, αλλά δεν είναι της παρούσης να το πω. Γιατί εγώ μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου, να το αντιμετωπίσω ακαριαία και να πω «κόφτο!». Εγώ το έκανα, παρόλο που ήμουν μόλις 23 χρονών. Δεν είναι όμως της παρούσης. Και αυτό γιατί εμένα δε με σημάδεψε. Με ενόχλησε εκείνη τη στιγμή, το αντιμετώπισα, τελείωσε. Εγώ έτσι είμαι όμως λόγω χαρακτήρα. Υπάρχουν άλλα παιδιά που δεν είναι και μπορεί να τους σημαδέψει μια ζωή. Υπάρχουν πολύ σοβαρές περιπτώσεις και τα θύματα καλά κάνουν και βγήκαν και βγαίνουν – έστω και τώρα – και τα καταγγέλλουν αυτά. Υπάρχουν πολύ σοβαρά τέτοιου είδους θέματα να ασχοληθούμε. Να τα ακούσουμε από τα θύματα και να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβούν. Αυτό πρέπει να είναι το μέλημά μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε πως τρομοκρατείται και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί κάποιος να πειράξει τον γιο του.

«Τρομοκρατούμαι μόνο στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να πειράξει το παιδί μου. Γιατί εγώ και η γυναίκα μου τον μεγαλώνουμε –που τον έχουμε και έναν- σαν να είναι η ίδια μας η ψυχή. Ποιος θέλεις να πειράξει τη ψυχή σου; Ουδείς. Γι’ αυτό καταλαβαίνω τους πατεράδες που είναι πολύ θυμωμένοι και οργισμένοι με κάποιους που πείραξαν τα παιδιά τους. Πώς να μην είναι; Αυτό που προσπαθώ να κάνω μαζί με τη γυναίκα μου είναι να του μιλάμε, να μας εμπιστεύεται, να μην φοβάται να μας πει πράγματα. Αυτές τις ημέρες συνεχώς ακούμε για την παιδική παρενόχληση και σοκαριζόμαστε. Σήμερα ακούγαμε στις ειδήσεις ότι πρέπει από τριών ετών να αρχίσεις να μιλάς στο παιδί σου για τέτοια θέματα και σοκαρίστηκα. Γιατί λες το παιδί μου είναι σε ασφαλές περιβάλλον. Από την άλλη ακούς στο ίδιο ρεπορτάζ ότι το 97% της παιδικής παρενόχλησης γίνεται από τον στενό οικογενειακό κύκλο και μένεις άφωνος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share