Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τζούλια Νόβα: Αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο! Η αποκάλυψή της λίγο πριν τα «δεσμά»

Μετά τον χωρισμό της με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου χαμογελάει ξανά

17 Ιουλίου 2021 08:55
Τζούλια Νόβα: Αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο! Η αποκάλυψή της λίγο πριν τα «δεσμά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιο ερωτευμένη από ποτέ φαίνεται πως είναι αυτό το διάστημα η Τζούλια Νόβα, η οποία έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Μιχάλη Βιτζηλαίου. Το πανέμορφο μοντέλο, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου, είναι και πάλι ευτυχισμένη ενώ όπως φαίνεται είναι έτοιμη και για το επόμενο βήμα.

H Τζούλια Νόβα αρραβωνιάστηκε κρυφά με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr και της Σασάς Σταμάτη, η Τζούλια Νόβα αρραβωνιάστηκε κρυφά! Η ίδια χθες δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Μιχάλη Βιτζηλαίο με την ίδια να λέει το πολυπόθητο «ναι!».

Ποιος είναι ο Μιχάλης Βιτζηλαίος

Ο νέος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή του μοντέλου από την Ουκρανία είναι πολύ γυμνασμένος και ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια μετά τον χωρισμό της.

Μιχάλης Βιτζηλαίος o νέος σύντροφος της Τζούλιας Νόβα

Σε κάθε περίπτωση η γνωριμία της εκρηκτικής ξανθιάς με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο έγινε αρκετούς μήνες προτού εξελιχθεί τελικά σε σχέση, καθώς υπάρχουν βίντεο στο Instagram με τους δυο τους σε extreme δράση από τον περασμένο Μάιο. Η ίδια, πάντως, παραδέχτηκε πως υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της στα μέσα Αυγούστου, ενώ η πρώτη κοινή κοσμική έξοδός τους με τον Μιχάλη έγινε στα τέλη Οκτωβρίου.

Σοκάρει με την αποκάλυψη της η Τζούλια Νόβα: "Μου έχει τύχει δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση"

Συγκεκριμένα η Τζούλια Νόβα έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τα πρώτα βήματα της καριέρας της όπου και είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση δύο φορές.

Έκανε μεγάλη αποκάλυψη η Τζούλια Νόβα.

Τζούλια Νόβα: Η σοκαριστική αποκάλυψη της

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στο Secret και τη Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως στην καριέρα της στον χώρο της τηλεόρασης της έχουν τύχει δύο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

Η παρουσιάστρια, η οποία πλέον έχει κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της, αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών με τις καταγγελίες για το θέατρο και εξήγησε πως κάποτε κάποιος της είπε πως αν θέλει να κάνει τη δική της εκπομπή θα πρέπει να βρει έναν χορηγό.

Η Τζούλια Νόβα έκανε μεγάλη αποκάλυψη.

Οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα

«Ναι, μου έχει τύχει δύο φορές σεξουαλική παρενόχληση. Η μία φορά ήταν διακριτική, ενώ στην άλλη περίπτωση μου είπε “για να κάνεις κάτι σε αυτή την δουλειά, για να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά, δυστυχώς πρέπει να κάνεις και κάποια πράγματα”. Μου είπε “ίσως να βρεις και έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει, έτσι ώστε να πάρεις δικιά σου εκπομπή, αλλιώς καμία δεν παίρνει εκπομπή”» αναφέρει χαρακτηριστικά η Τζούλια Νόβα.

Η ίδια, μάλιστα, αποκαλύπτει ότι σε έναν εργασιακό χώρο, επειδή ήταν η πιο μικρή, της φέρονταν και της μιλούσαν με άσχημο τρόπο.

«Είχα περίεργες συμπεριφορές από ανθρώπους σε συνθήκες εργασίας. Δεχόμουν κατά κάποιον τρόπο ψυχολογικό πόλεμο. Όποτε συνέβαινε κάτι, έριχναν όλες τις ευθύνες σε εμένα. Ήμουν η μικρότερη στο περιβάλλον εκείνο. Όταν υπήρχαν καθυστερήσεις, μου μιλούσαν σε πολύ υψηλούς τόνους και μου έλεγαν “μη ξαναγίνει”, αλλά μου το έλεγαν με άσχημο τρόπο και φωνές. Με ουρλιαχτά, μου φώναζαν.

Στην αρχή ήμουν διστακτική να φωνάξω κι εγώ, γιατί δεν μου αρέσουν οι εντάσεις. Προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι είμαι συνεπής. Στη συνέχεια, δεν άντεξα και εγώ και άρχισα να μιλάω πιο άσχημα και μετά σταμάτησαν. Δυστυχώς, στον χώρο μας, για να μπορείς να έχεις μια ωραία συνεργασία, πρέπει με τον τρόπο σου να επιβληθείς. Αν δείξεις πιο αδύναμος, δυστυχώς σε καβαλάνε» είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share