Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα λόγια της μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη - Η πρώτη της εμφάνιση και το τραγούδι «σπόντα» (Video)

Ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο - «Κρυφό μυστικό» ο χωρισμός τους και ο ρόλος των παιδιών

17 Ιουλίου 2021 08:09
Δέσποινα Βανδή: Τα πρώτα λόγια της μετά τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη - Η πρώτη της εμφάνιση και το τραγούδι «σπόντα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O φωτογραφικός φακός να εντόπισε τη Δέσποινα Βανδή στην πρώτη της εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια γάμου, όμως η τραγουδίστρια απέφυγε να κάνει δηλώσεις στο αεροδρόμιο.

Η Βανδή από το ξεκίνημα Ιουλίου περνάει κάθε τριήμερο στο τέλος της εβδομάδας (Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή) στις Κύπρο και στις Notes Live. Όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσε να αφήσει τη δουλειά της πίσω, παρότι στο Instagram τηρεί σιγή ιχθύος μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Ενώ, τα παράπονα του Ντέμη βγήκαν στη φόρα από τον ίδιο μεταξύ αστείου και σοβαρού όταν οι δυο τους μιλούσαν σπάνια δημόσια για την προσωπική τους ζωή.

Τα πρώτα λόγια της Δέσποινας Βανδή μετά τον χωρισμό της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ εμφανίστηκε η Δέσποινα, η οποία έβαλε το μίνι λευκό της φόρεμα και ετοιμάστηκε για να διασκεδάσει τον κόσμο.

«Σας βλέπω φοβισμένους», ήταν τα πρώτα λόγια της Δέσποινας, στο κατάμεστο κέντρο διασκέδασης.

Τα stories που δημοσιεύτηκαν έκανε ο Χάρης Σιανίδης ο οποίος μας έδειξε την έναρξη της Βανδή με την τραγουδίστρια να εξηγεί πως έχει όρεξη για να κάνει και τον κόσμο που βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται να περάσει καλά. Όσο για το story που επιλέχθηκε για να ακούσουμε τη Δέσποινα να τραγουδά, ήταν διπλό.

Η Βανδή τραγούδησε με νόημα το «Υπάρχει ζωή και μετά από εσένα», ενώ αργότερα ερμήνευσε εμφανώς συγκινημένη και την Πέτρα, η οποία πλησιάζει το ένα εκατομμύριο views στο Youtube.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο - «Κρυφό μυστικό» ο χωρισμός τους και ο ρόλος των παιδιών

«Παραλήρημα» έχει προκαλέσει ο ξαφνικός χωρισμός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, με το διαζύγιο τους να σκάει σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης. Μετά από 18 χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και σύμφωνα με τα δημοσίευματα του downtown, πολλοί το γνώριζαν εδώ και καιρό.

Πληροφορίες για το διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που δυστυχώς έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στο γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη.

Συνήθως, το να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε μια δύσκολη κατάσταση και να δεις τα πράγματα καθαρά, με ψυχραιμία και στην σωστή τους διάσταση απαιτεί χρόνο. Το ίδιο συνέβη και με τη Δέσποινα και τον Ντέμη Νικολαΐδη που μετά από προσπάθεια κατάλαβαν ότι η κοινή τους ζωή, στο ίδιο σπίτι, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

Σύμφωνα ξανά με το δημοσίευμα του downtown.gr: «Το διαζύγιο τους είναι κάτι που συζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς βέβαια να αποτελεί μια εύκολη απόφαση. Θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους.

Η Δέσποινα μάλιστα ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα – κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου, γνωρίζοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα του χωρισμού στα Media, η Δέσποινα φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προετοιμάσει τα παιδιά για όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Παράλληλα, ο Ντέμης ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει μόνος του. Το πρώην ζευγάρι είναι έτοιμο και αποφασισμένο να περάσει σε μια νέα φάση ζωής».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share