Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ποιος Snik; Σε ακριβό ξενοδοχείο της Μυκόνου και όχι μόνη της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Η Ηλιάνα έχει... καλή παρέα μετά τον χωρισμό

16 Ιουλίου 2021 21:21
Ποιος Snik; Σε ακριβό ξενοδοχείο της Μυκόνου και όχι μόνη της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik δεν είναι πια μαζί, με το μοντέλο και παρουσιάστρια να φεύγει από την Αθήνα, μετά το τέλος της εκπομπής της, και να περνά ευχάριστες στιγμές.

Η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε λοιπόν να επισκεφθεί την πολυσυζητημένη Μύκονο για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Μύκονος

Φυσικά, η Ηλιάνα δεν βρίσκεται μόνη αλλά φαίνεται πως έχει πολύ καλή παρέα. Την εν λόγω αποκάλυψη την έκανε η αγαπημένη Σούλα Γκλάμορους, η οποία λίγη ώρα πριν, δημοσίευσε ένα instastory στο οποίο απεικονίζεται η Ηλιάνα σε παραλία της Μυκόνου.

Μάλιστα, όπως δηλώνει η Σούλα, η παρουσιάστρια έχει καλή συντροφιά και σίγουρα πρόκειται για κάποιον γνωστό celebrity και σίγουρα αυτός δεν είναι ο Snik, αν και υπήρχαν φήμες επανσύνδεσής τους.

Ανέβασε... τη θερμοκρασία με το μαγιό της

Το μοντέλο και παρουσιάστρια αποφάσισε να επισκεφθεί την αδερφή της που μένει στη Μύκονο και την ανιψιά της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία και απόλαυσε το μπάνιο της στην πισίνα του οικήματος που διαμένει.

Επί τη ευκαιρία τράβηξε και διάφορες φωτογραφίες με το πολύχρωμο μπικίνι της, χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία του… Instagram, καθώς τα σχόλια κάτω από το post της ήταν αμέτρητα.

Το «ευχαριστώ» στον Snik

Την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Snik που έγραψε και τραγούδησε το τραγούδι των τίτλων αρχής της εκπομπής, ένιωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο φινάλε του Pop Up.

«Με αφορμή το σήμα της αρχής, το τραγούδι που ακούσαμε, που ακούμε κάθε φορά με το που ξεκινάει η εκπομπή, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη. Στον Snik, όπως τον γνωρίζετε εσείς, που μπήκε στη διαδικασία, που άνοιξε το στούντιό του, που έφερε τους παραγωγούς μουσικής, που το έζησε από την αρχή, που έγραψε τρία, τέσσερα, πέντε», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και πρόσθεσε:

«Με άφησε να το τραγουδήσω. Κατέληξε κάπως σαν κλαρίνο, μπουζούκι μπορώ να πω. Οπότε μας έκανε πραγματικά την τιμή, μας έδωσε τη χαρά να το πει ο ίδιος. Είναι όντως το τραγούδι του Snik, τον ευχαριστούμε πολύ. Ευχαριστούμε Σνίκαρε! Σε αγαπάμε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share