Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πένθος για την Έφη Θώδη: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό

Η τραγική ειρωνεία με το τραγούδι της για την καραντίνα

16 Ιουλίου 2021 20:02
Πένθος για την Έφη Θώδη: Πέθανε η μητέρα της από κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Βαρύ» είναι το πένθος, όπου έχει βυθιστεί η Έφη Θώδη, καθώς η μητέρα της πέθανε σε ηλικία 78 ετών από κορωνοϊό.

Η γνωστή τραγουδίστρια, που είχε περάσει πρόσφατα μια δικαστική περιπέτεια, γνωστοποιήσε την δυσάρεστη αυτή είδηση μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλό ταξίδι μανούλα μου ο θεός να ανάπαυση την ψυχούλα σου πάντα θα μου λείπεις μάνα μου», έγραψε στην λεζάντα της κοινής φωτογραφίας που δημοσίευσε η Έφη Θώδη.

Η τραγική ειρωνεία με το τραγούδι της για την καραντίνα

«Αφήνω τη σκλαβιά, τα πρέπει και τα μη kαι φεύγω μακριά στην πιο ψηλή κορφή» τραγουδάει η Έφη Θώδη στο νέο της single και έγινε viral!

Εμπνευσμένη από την κούραση των απανωτών lockdown, η γνωστή αηδός του δημοτικού, τραγουδάει: Αφήνω τη σκλαβιά κι έχω ξεσηκωθεί/ Δε την αντέχω άλλο τη μίζερη ζωή/Αφήνω τα κλειδιά μαζί με τη ρουτίνα/ Δε μένω ούτε μια στιγμή σ’ αυτή την καραντίνα/ Θα πάρω τα βουνά/ Θα κάνω επανάσταση/ Να μη με δεις ξανά…

Οι δύσκολες στιγμές στη ζωή της Έφης Θώδη

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Έφη Θώδη άνοιξε την καρδιά της για όσα την οδήγησαν στην κατάρρευση και «αδειάζει» εκείνους που δεν νοιάστηκαν για την κατάστασή της, κάνοντας λόγο για «αχάριστους τηλεαστέρες που τους λυπάμαι».

«Ποτέ μου δεν τρελάθηκα. Απλώς κάποιοι πολύ κακοί άνθρωποι θέλησαν να με καταστρέψουν και δεν δίστασαν να μου κάνουν ακόμη και μάγια», δηλώνει η Έφη Θώδη και καταγγέλλει μαύρη μαγεία από αντίζηλό της, ενώ τονίζει ότι πλέον είναι μια χαρά!

Πήγα στο εξοχικό μου στην Αρκίτσα και βρήκα έξω από την πόρτα μου κρυμμένα ένα σαπούνι σε σχήμα λαιμού με δύο καρφιά πάνω, σύρματα περίεργα δεμένα, ένα κουβάρι μαλλιά και άλλα περίεργα πράγματα! Ανατρίχιασα! Φοβήθηκα. Τα ίδια βρήκα και πάνω σε τρία δέντρα που βρίσκονται στην αυλή του εξοχικού… Επαγγελματικός αντίζηλος μου είχε κάνει μάγια και εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι!», δηλώνει η Έφη Θώδη, που κατέφυγε σε γνωστό μέντιουμ για να λύσει τα μάγια.

Παράλληλα, η Έφη Θώδη μιλά για την κατάρρευσή της, που την οδήγησε στο ψυχιατρείο «Το πρόβλημα υγείας δημιουργήθηκε από την υπερβολική έκθεσή μου, τις ευθύνες που είχα, κάποια σοβαρά προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζα. Κουβαλούσα έναν σταυρό και δεν άντεξα… Λύγισα. Όλο αυτό το άγχος και το στρες με χτύπησαν στα νεύρα. Είχα υπερένταση, έκανα διάφορες σκέψεις που δεν με άφηναν να κλείσω μάτι. Έμενα μερόνυχτα άυπνη. Φταίω, διότι ο οργανισμός μου με προειδοποιούσε, όπως και ο Θεός, όμως δεν έδινα σημασία. Και κατέρρευσα».

«Σήμερα, που όλα αυτά φαντάζουν μακρινά, θεωρώ ότι ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί, που έπρεπε να περάσω για να γίνω καλύτερη και να αξιολογήσω καλύτερα τα πράγματα, τις καταστάσεις, τους ανθρώπους», συνεχίζει η Εφη Θώδη και «καρφώνει» τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, οι οποίοι, όπως αναφέρει, της γύρισαν την πλάτη, παρά το ότι τους είχε υποστηρίξει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share