Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Νέες αποκαλύψεις για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της - Η «κόντρα» με την Ελένη Μενεγάκη

Θα νικήσει η παλιά ή... η νέα;

16 Ιουλίου 2021 15:36
Ιωάννα Μαλέσκου: Νέες αποκαλύψεις για τις αποχωρήσεις από την εκπομπή της - Η «κόντρα» με την Ελένη Μενεγάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις έγιναν από την πλευρά της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία είδε συνεργάτες της να αποχωρούν λίγο πριν από το τέλος της φετινής σεζόν του «Love it», με την παρουσιάστρια να απαντά για τις συνθήκες, που έφεραν το τέλος της κοινής τους πορείας, αφήνοντας και «καρφιά» για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε πράγματα τα οποία έχουν ξεκαθαριστεί πολύ καιρό τώρα. Είναι τόσο όμορφο όλο αυτό που αισθανόμαστε, που θα ήταν κρίμα και θα αδικούσαμε και ανθρώπους. Δε χάσαμε ποτέ κάτι. Όταν λήγουν οι συμβάσεις των ανθρώπων, επιλέγουν τι θα κάνουν. Δεν έφυγε κανένας παραπονεμένος και σίγουρα δεν έχουμε καμία εκκρεμότητα».

Ενώ η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για την νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΣΚΑΪ:

«Δεν ξέρω αν θα είναι η ίδια ομάδα του χρόνου. Η αλήθεια είναι πως έχω δεθεί τόσο πολύ με τους συνεργάτες μου, που για μένα είναι ευλογία που κλείνουμε όλοι μαζί τη σεζόν. Όλα είναι υπό διαμόρφωση για τη νέα σεζόν, ο σταθμός αποφασίζει».

Πάει απέναντι από τη Μενεγάκη η Μαλέσκου;

Το ενδεχόμενο ανακατατάξεων στο καθημερινό του πρόγραμμα, λόγω αυξημένου ανταγωνισμού, εξετάζει ο ΣΚΑΪ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα το «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου να «ανέβει» στη ζώνη 2-4 (από 12-2 που μεταδίδεται σήμερα), ώστε να αντιπαρατεθεί με την Ελένη Μενεγάκη στο Mega, κάτι που, αν ισχύει, θα φέρει ευρύτερες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του σταθμού. Για την ώρα, η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από το κανάλι, ενώ δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Αν ο ΣΚΑΪ αποφασίσει να μετακινήσει σε άλλη ώρα το «Love it», δεν αναμένεται να βρει σημαντικά εμπόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συμβόλαιο της Μαλέσκου (το κανάλι ενεργοποίησε το «συν 1») αναφέρει ότι η παρουσιάστρια αξιοποιείται σε καθημερινή εκπομπή, αλλά δεν προσδιορίζει την ώρα μετάδοσης, γεγονός που αφήνει περιθώριο για αλλαγές. Το «αγκάθι» για μια τέτοια αλλαγή είναι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ στις 2, που σημειώνει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share