Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Μαυρίδης: Ο λόγος που «λάδωσε» τον φύλακα στο κρατητήριο στο Μεξικό

Δεν πάει ο νους σας

16 Ιουλίου 2021 14:03
Γιώργος Μαυρίδης: Ο λόγος που «λάδωσε» τον φύλακα στο κρατητήριο στο Μεξικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Μαυρίδης φιλοξενήθηκε στο 11ο επεισόδιο του «Φανέλα by Gazzeta» καθώς ο ίδιος ήταν αρκετά αποκαλυπτικός και εξομολογήθηκε τί έγινε ακριβώς στα κρατητήρια στο αεροδρόμιο του Μεξικού. Μεταξύ άλλων μίλησε και για την μεγάλη του αγάπη, την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο Γιώργος Μαυρίδης ανέφερε: «Το γκολ που έχω πανηγυρίσει περισσότερο είναι στα κρατητήρια του Μεξικό. Παίζαμε με τη Μπενφίκα στα προκριματικά του Champions League. Είχαμε αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση μετά από τέσσερις μέρες με τους φύλακες απ’ έξω και φτάσαμε να λαδώσουμε τον άνθρωπο για να βάλει στο Google το ματς».

Γιώργος Μαυρίδης μεξικό

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Το βάζει και ήμασταν στο 2-0. Το κάνουν αυτοί 2-1 και μόλις σφυρίζει τη λήξη… Δεν έχω πανηγυρίσει περισσότερο γκολ στη ζωή μου. Ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί».

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Μαυρίδη παρακάτω:

Η αποκάλυψη του Γιώργου Μαυρίδη για τα ναρκωτικά

Καλεσμένος στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο γνωστός tattoo artist και παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις περιπέτειες που έχει ζήσει στα ταξίδια του εκτός Ελλάδος.

Μάλιστα, έμεινε κυρίως στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο Μεξικό, όταν ειπώθηκε πως πήγε να περάσει ναρκωτικά στο Μεξικό.

«Στο Μεξικό έπρεπε να έχουμε δηλώσει ένα ξενοδοχείο, αλλά εμείς είχα κανονίσει να μείνουμε σε έναν φίλο μου Μεξικάνο. Τους έδωσα τα στοιχεία του ανθρώπου και δεν το δέχτηκαν. Ήταν περίεργη η κατάσταση. Γυρίσαμε πίσω, χάσαμε κι εκεί λεφτά. Αυτή την κατάσταση την είχα αντιμετωπίσει ξανά, στο πρώτο μας ταξίδι με το World Party στη Βραζιλία. Εκεί μας απέλασαν κανονικά από τη χώρα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στο Μεξικό ήταν πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα, ο καθένας πήραμε από ένα τηλέφωνο μετά από πολλές ώρες. Αυτό που με πείραξε εκείνη τη στιγμή ήταν ότι δεν μπόρεσα να μιλήσω με τη μάνα μου. Μίλησα μόνο με τον πράκτορά μου που μου κλείνει τα εισιτήρια».

«Και από εκεί άρχισε να συζητιέται στο τουριστικό γραφείο, δόθηκε μια πληροφορία σε έναν δημοσιογράφο και κατέληξε μέχρι και ότι εγώ πήγα να περάσω ναρκωτικά στο Μεξικό. Απίστευτα πράγματα, είναι αστείο αυτό. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο, ανοίγω το κινητό χωρίς να έχω ιδέα τι γίνεται και έπαθα εγκεφαλικό. Λέω, τι να σώσω; Κατέβηκα και είχα τρελαθεί, δεν το πίστευα. Εγώ δεν καπνίζω καν και λέγανε τα χίλια μύρια», κατέληξε ο Γιώργος Μαυρίδης.

πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share