Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άννα Βίσση: Το φθηνότερο εισιτήριο για τη συναυλία της κοστίζει 707 ευρώ!

Εγκεφαλικό!

16 Ιουλίου 2021 12:17
Άννα Βίσση: Το φθηνότερο εισιτήριο για τη συναυλία της κοστίζει 707 ευρώ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ίλιγγο προκαλεί το ποσό για το φθηνότερο εισιτήριο της συναυλίας της Άννας Βίσση που θα πραγματοποιηθεί για φιλανθρωπικό σκοπό στο Μόντε Κάρλο.

Το φθηνότερο εισιτήριο αγγίζει τα 707 ευρώ, ενώ η φιλανθρωπική δράση για την οποία γίνεται η συναυλία σχετίζεται με τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας.

Άννα Βίσση συναυλία

«Η Άννα Βίσση στις 25 Σεπτεμβρίου θα κάνει μια συναυλία και το ελάχιστο κόστος για ένα εισιτήριο είναι 707 ευρώ. Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο ίδρυμα «Αλβέρτος» και έχει συγκεκριμένο σκοπό, για τη διάσωση της μεσογειακής φώκιας», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not”.

«Μιλάμε για μια περιοχή πάρα πολύ μικρή που συγκεντρώνει πάρα πολύ πλούτο, είναι ένα θέρετρο ουσιαστικά. Και προφανώς είναι μια περιοχή που προσελκύει τέτοιο κόσμο, είτε τουρισμό, είτε επιχειρηματίες, είτε ανθρώπους, οι οποίοι σίγουρα μπορούν να καλύψουν αυτό το έξοδο. Απευθύνεται σε αυτόν τον κόσμο και γι’ αυτό ακριβώς γίνεται στο Μόντε Κάρλο», πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Άννα Βίσση: Συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό

Η Άννα Βίσση, αφού ταξίδεψε πρώτα στην αγαπημένη της Κύπρο, βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο για επαγγελματικούς λόγους.

Η σταρ όπως μαθαίνουμε ετοιμάζει εκεί μία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2021 στο Salle des Etoiles για καλό σκοπό.

Μια από τις αναρτήσεις της όμως από το τελευταίο της ταξίδι ξεχώρισε. Η Άννα Βίσση συνάντησε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν παρέα και το στιγμιότυπο εμφανίστηκε σύντομα στο feed της τραγουδίστριας στο Instagram.

«Ένιωσα σαν πριγκίπισσα», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση στο πιο ιστορικό τσιφτετέλι της τηλεόρασης!

Το 2020 μας αποχαιρετά και, ανάμεσα στις ουκ ολίγες άσχημες στιγμές, μας επεφύλλασε ένα ιστορικό γεγονός, με τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση να βρίσκονται μαζί στην πίστα και να χορεύουν ένα τσιφτετέλι, που θα μείνει για πάντα σαν κειμήλιο.

Οι δύο μεγάλες καλλιτέχνιδες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να πετυχαίνει αυτή τη μεγάλη συνάντηση και αμέσως μετά να δέχεται πρόσκληση για… νέες συμφιλιώσεις. Στην κοινή τους παρουσία, πάντως, Βανδή και Βίσση έδειξαν, ότι κόντρα δεν υπήρξε ποτέ και το υποστήριξαν με έναν αισθησιακό χορό.

Το... κοινό αισθησιακό τσιφτετέλι Βανδή-Βίσση

Η μουσική άρχισε να παίζει και η Βανδή άρχισε να λικνίζει με μοναδικό τρόπο το σώμα της, με τη Βίσση να ακολουθεί, με συνέπεια να υπάρξει μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της τηλεοπτικής ιστορίας της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share