Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βανδή-Νικολαΐδης: Η σπόντα του Ντέμη on air που έδειχνε διαζύγιο - Τα παράπονα του για τη Δέσποινα

«Οργασμός» στο Twitter για το διαζύγιο

16 Ιουλίου 2021 11:17
Βανδή-Νικολαΐδης: Η σπόντα του Ντέμη on air που έδειχνε διαζύγιο - Τα παράπονα του για τη Δέσποινα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βανδή-Νικολαΐδης: Την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας ανακοίνωσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης με μια λιτή δήλωση.

Το διάσημο ζευγάρι της showbiz μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου και δυο παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο, ανακοίνωσαν το πρωί της Πέμπτης την απόφασή τους να πάρουν διαζύγιο.

Βανδή-Νικολαΐδης: Η σπόντα του Ντέμη on air που έδειχνε διαζύγιο

Τα παράπονα του Ντέμη βγήκαν στη φόρα από τον ίδιο μεταξύ αστείου και σοβαρού όταν οι δυο τους μιλούσαν σπάνια δημόσια για την προσωπική τους ζωή.

Πιο συγκεριμένα πριν από πέντε χρόνια είχαν μια μικρή κοινή συνύπαρξη στο ραδιόφωνο και συγκεκριμένα στην εκπομπή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο Sport Fm.

Τότε η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Mamma Mia στο θέατρο Παλλάς, και ο Ντέμης Νικολαΐδης της έκανε on air παράπονα στον αέρα της εκπομπής «Ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη χρόνου της.

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα», ακούγεται να λέει στο απόσπασμα ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Δέσποινα Βανδή να του απαντά με αμηχανία: «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι….».

Δέσποινα Βανδή-Ντέμη Νικολαΐδης: «Χώρισε για να παντρευτεί την Βίσση»! «Οργασμός» στο Twitter για το διαζύγιο (photos)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στο χώρο της shwobiz το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό πώς χωρίζει μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου και 21 συνολικά πού ήταν μαζί.

«Χώρισε για να παντρευτεί την Βίσση»! «Οργασμός» στο Twitter για το διαζύγιο

Οι χρήστες του Twitter έπεσαν από τα σύννεφα με αυτή την απρόσμενη είδηση και βρήκαν αφορμή να τη σχολιάσουν. Πώς συνδέεται με το διαζύγιο η Άννα Βίσση, ο Φοίβος, ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο... Νίκος Χατζηνικολάου;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share