Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νάνσυ Ζαμπέτογλου για Δέσποινα Βανδή: Το όνομα της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια

Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία

16 Ιουλίου 2021 07:27
Νάνσυ Ζαμπέτογλου για Δέσποινα Βανδή: Το όνομα της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης έστειλε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου στη Δέσποινα Βανδή μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Τις δύο γυναίκες φαίνεται πως τις συνδέει μια στενή φιλία 25 ετών. Γι' αυτό το λόγο, η γνωστή παρουσιάστρια πήρε ξεκάθαρη θέση.

Το μήνυμά της

«Αυτή η γυναίκα, αυτό το κορίτσι που δεν λέει να μεγαλώσει αλλά μόνο ωριμάζει, δυναμώνει, γίνεται καλύτερη και πιο σοφή. Αυτή που δεν έμαθε να παίρνει. Αυτή που ξέρει μόνο να δίνει. Αυτή που γνώρισα πριν από 25 χρόνια και δεν με απογοήτευσε ούτε μια στιγμή. Που είναι τα πάντα δίπλα σε όποιον τη χρειάζεται, στη χαρά και στη λύπη. Που είναι η καλύτερη φίλη που μπορεί κάποιος να ζητήσει… αυτή που το όνομα της σημαίνει δύναμη και αξιοπρέπεια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δέσποινα Βανδή Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Ντέμης Νικολαΐδης: Το ποστάρισμά του λίγο πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου με τη Δέσποινα Βανδή

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στο χώρο της shwobiz το διαζύγιο της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη. Το ζευγάρι με μια λιτή ανακοίνωση έκανε γνωστό πώς χωρίζει μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου και 21 συνολικά πού ήταν μαζί.

Η γνωριμία και ο γάμος

Η γνωριμία τους να έγινε το 1998 στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι» όπου τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή, ένα βράδυ που η ΑΕΚ έκανε τον χορό της στο κέντρο και η τραγουδίστρια βγήκε στη πίστα φορώντας τη κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 11, δηλαδή τον αριθμό του Ντέμη Νικολαΐδη.

Τότε ξεκίνησε ο έρωτάς τους. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν! Ο γάμος τους έγινε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, σε πολύ κλειστό κύκλο, παρουσία μόνο 80 καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη.

Το ζευγάρι ήθελε, τόσο ο γάμος του, όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε στο Island στη Βάρκιζα, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό η ασφάλεια και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια. Μάλιστα, μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει καμία φωτογραφία του ζευγαριού από τον γάμο του.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά την Μελίνα που σήμερα είναι 17 και τον Γιώργο που είναι 13. Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει λατρεύει όσο κανείς άλλος από τον κόσμο της αγαπημένης του ομάδας ΑΕΚ.

Η τελευταία ανάρτηση του στο facebook στις 3 Ιουνίου, αφορούσε την ΑΕΚ και τους καλύτερους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Βανδή - Νικολαΐδης: Το τραγούδι «προφητείες» του Φοίβου είχε προβλέψει το τέλος της σχέσης τους

Η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια γάμου, έχει ταρακουνήσει εδώ και μερικές ώρες τον κόσμο της showbiz. Κανείς δεν περίμενε το «τέλος» του διάσημου ζευγαριού, εκτός ίσως από τον...Φοίβο!

Το τραγούδι του 1999 με τίτλο «Προφητείες» σε στίχους και μουσική του Φοίβου, που κυκλοφόρησε κατά τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, μάλλον μαρτύρησε από τότε το επερχόμενο...τέλος.

«14 του Ιούλη είπαν θα χανόμασταν», λέει ο πρώτος στίχος του κομματιού και τελικά, «έπεσε μέσα», αφού η ανακοίνωση για το διαζύγιο του ζευγαριού κυκλοφόρησε το πρωί της 15ης Ιουλίου. «Στην έκλειψη του Αυγούστου θα καταστρεφόμασταν», συνεχίζει το τραγούδι και το κοινό περιμένει ανυπόμονο τις εξελίξεις.

Επίσης, βιωματικό θα χαρακτήριζε κανείς και το πρόσφατο τραγούδι, που κυκλοφόρησε η Δέσποινα Βανδή σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, με τίτλο «Πέτρα». «Λοιπόν αγάπη μου αντίο όπου κι αν πας εγώ το σπίτι σου θα είμαι να γυρνάς», τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, «προμηνύοντας» κατά κάποιον τρόπο τον χωρισμό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share