Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σία Βοσκανίδου: Νέα τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της - Άλλος άνθρωπος η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» (photo)

Το γλυκό δώρο της Σίας στον Παναγιώτη

15 Ιουλίου 2021 19:14
Σία Βοσκανίδου: Νέα τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της - Άλλος άνθρωπος η πρώην παίκτρια του «The Bachelor» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη νέα της εικόνα μοιράστηκε με το κοινό της στο instagram η Σία Βοσκανίδου που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «The Bachelor».

Η πανύψηλη μελαχρινή που μερικά χρόνια πριν είχε δοκιμάσει την τύχη της και στο GNTM, αποφάσισε να αποχωριστεί το χαρακτηριστικό κατάμαυρο μαλλί και της να τολμήσει μια ιδιαίτερη απόχρωση του κόκκινου, με το αποτέλεσμα να αλλάζει κατά πολύ την εικόνα της.

Να σημειωθεί, ότι πλέον η ίδια εργάζεται ως τραγουδίστρια και εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο πλευρό του Θέμη Αδαμαντίδη.

Δείτε τη νέα εικόνα της Σίας Βοσκανίδου:

Νέα τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της έκανε η Σία Βοσκανίδου

The Bachelor: Ακόμη... τα λένε Παναγιώτης και Σία - Το ιδιαίτερο δώρο που έλαβε ο πρώτος εργένης

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Σία Βοσκανίδου φαίνεται, ότι έχουν διατηρήσει ακόμη καλές σχέσεις από το «The Bachelor», με τη δεύτερη να του προσφέρει ένα όμορφο δώρο.

Η όμορφη μελαχρινή, που έχει κι ένα νέο look, έγινε γνωστή μέσα από το «The Bachelor» και ήταν σίγουρα μια από τις κοπέλες που συζητήθηκε αρκετά. Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη αλλά οι δύο τους φαίνεται να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

The Bachelor: Το γλυκό δώρο της Σίας στον Παναγιώτη

Μάλιστα, η Σία μαζί με τον πατέρα της έστειλαν ένα δώρο στον Παναγιώτη Βασιλάκο και συγκεκριμένα έναν πίνακα που απεικονίζει ένα χέρι που κρατάει ένα τριαντάφυλλο.

Όπως ήταν φυσικό, ο Παναγιώτης ενθουσιάστηκε από την κίνηση αυτή και έσπευσε να ευχαριστήσει δημόσια την Σία Βοασκανίδου και τον πατέρα της.

Δημοσιεύοντας την φωτογραφία, ο ίδιος έγραψε: «Σία Βοσκανίδου σε ευχαριστώ πάρα πολύ εσένα και τον μπαμπάκα σου για το όμορφο δώρο».

Παναγιώτης Βασιλάκος δώρο Σίας από Bachelor

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share