Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο - «Κρυφό μυστικό» ο χωρισμός τους και ο ρόλος των παιδιών

Όλο το παρακήνιο

15 Ιουλίου 2021 18:06
Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαΐδης: Ο λόγος που καθυστέρησαν το διαζύγιο - «Κρυφό μυστικό» ο χωρισμός τους και ο ρόλος των παιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Παραλήρημα» έχει προκαλέσει ο ξαφνικός χωρισμός της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, με το διαζύγιο τους να σκάει σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης. Μετά από 18 χρόνια, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικούς δρόμους και σύμφωνα με τα δημοσίευματα του downtown, πολλοί το γνώριζαν εδώ και καιρό.

Πληροφορίες για το διαζύγιο Βανδή - Νικολαΐδη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που δυστυχώς έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στο γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη.

Συνήθως, το να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε μια δύσκολη κατάσταση και να δεις τα πράγματα καθαρά, με ψυχραιμία και στην σωστή τους διάσταση απαιτεί χρόνο. Το ίδιο συνέβη και με τη Δέσποινα και τον Ντέμη Νικολαΐδη που μετά από προσπάθεια κατάλαβαν ότι η κοινή τους ζωή, στο ίδιο σπίτι, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαΐδης

Σύμφωνα ξανά με το δημοσίευμα του downtown.gr: «Το διαζύγιο τους είναι κάτι που συζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς βέβαια να αποτελεί μια εύκολη απόφαση. Θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους.

Η Δέσποινα μάλιστα ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα – κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου, γνωρίζοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα του χωρισμού στα Media, η Δέσποινα φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προετοιμάσει τα παιδιά για όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Παράλληλα, ο Ντέμης ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει μόνος του. Το πρώην ζευγάρι είναι έτοιμο και αποφασισμένο να περάσει σε μια νέα φάση ζωής».

Βανδή - Νικολαΐδης: Το τραγούδι «προφητείες» του Φοίβου είχε προβλέψει το τέλος της σχέσης τους

Η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή με τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια γάμου, έχει ταρακουνήσει εδώ και μερικές ώρες τον κόσμο της showbiz. Κανείς δεν περίμενε το «τέλος» του διάσημου ζευγαριού, εκτός ίσως από τον...Φοίβο!

Το τραγούδι του 1999 με τίτλο «Προφητείες» σε στίχους και μουσική του Φοίβου, που κυκλοφόρησε κατά τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, μάλλον μαρτύρησε από τότε το επερχόμενο...τέλος.

«14 του Ιούλη είπαν θα χανόμασταν», λέει ο πρώτος στίχος του κομματιού και τελικά, «έπεσε μέσα», αφού η ανακοίνωση για το διαζύγιο του ζευγαριού κυκλοφόρησε το πρωί της 15ης Ιουλίου. «Στην έκλειψη του Αυγούστου θα καταστρεφόμασταν», συνεχίζει το τραγούδι και το κοινό περιμένει ανυπόμονο τις εξελίξεις.

Επίσης, βιωματικό θα χαρακτήριζε κανείς και το πρόσφατο τραγούδι, που κυκλοφόρησε η Δέσποινα Βανδή σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Νίκου Μωραΐτη, με τίτλο «Πέτρα». «Λοιπόν αγάπη μου αντίο όπου κι αν πας εγώ το σπίτι σου θα είμαι να γυρνάς», τραγουδάει η Δέσποινα Βανδή, «προμηνύοντας» κατά κάποιον τρόπο τον χωρισμό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share