Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Όταν κόντεψαν να αγοράσουν το εμβληματικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Γιατί δεν προχώρησε η αγορά;

15 Ιουλίου 2021 14:54
Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Όταν κόντεψαν να αγοράσουν το εμβληματικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έβαλαν τέλος σε ένα γάμο 18 ετών, που έμοιαζε ευτυχισμένος και αρραγής, με το ζευγάρι μάλιστα κάποτε να κάνει μεγάλα σχέδια για το στεγαστικό του θέμα και όχι μόνο.

Ο δημοσιογράφος, Πάνος Ζόγκας μίλησε με συγγενείς και φίλους της αείμνηστης ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη, οι οποίοι γύρισαν τον χρόνο πίσω και θυμήθηκαν περιστατικά από τα χρόνια όπου η Αλίκη περνούσε τον χρόνο της στον Θεολόγο.

Φίλος της που σύχναζε στο σπίτι στο Θεολόγο περιγράφει στο Gala:

«Υπήρχε το κυρίως σπίτι, μπροστά μια μεγάλη πισίνα και κάτω οι ξενώνες. Στο κυρίως σπίτι έμενε αποκλειστικά μόνο η ίδια με τον εκάστοτε σύντροφό της, ενώ οι καλεσμένοι έμεναν στους ξενώνες. Εκεί έχουν φιλοξενηθεί από τον Φασουλή και τον Λαζόπουλο μέχρι τη Μαριάννα Λάτση και τον Νίκο Κούρκουλο. Μετά το θάνατό της πολλοί θέλησαν να το αγοράσουν. Ακόμη και η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαϊδη είχαν πάει να το δουν το 2003, αλλά τελευταία στιγμή αποφάσισαν να μην επενδύσουν».

Όπως αναφέρεται στο Gala, η τελευταία επιθυμία της Αλίκης Βουγιουκλάκη ήταν αν φύγει από το νοσοκομείο και να περάσει στο Θεολόγο τις τελευταίες μέρες της ζωής της. Τελικά, δεν τα κατάφερε.

Εξοχικό Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Θεολόγο

Ανατροπή: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που Βανδή και Νικολαΐδης χώρισαν!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν πια χωρίσει, με τους δύο να εκδίδουν σχετική ανακοίνωση, βάζοντας τέλος σε 18 χρόνια γάμου.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο κύριος και η κυρία Μπέκαμ της Ελλάδας τους έλεγαν και σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως μετά από μισή ζωή θα επέλεγαν ξεχωριστούς δρόμους.

Η κοινή ανακοίνωση του γάμου τους "έσκασε" σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης 15/7 κι εγώ έτρεξα κατευθείαν να μιλήσω με φίλους και γνωστούς του ζεύγους. Να μάθω τι συνέβη κι έμαθα. (Σιγά που θα μου ξέφευγε).

Εγώ να ξέρετε είχα ξεκινήσει να υποψιάζομαι από την πρόσφατη εμφάνιση που έκανε η τραγουδίστρια στο Σπίτι με το Mega, όταν έκλαψε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ένα ερωτοτράγουδο.

Πληροφορίες που άντλησα από το περιβάλλον του ζευγαριού και θα σας τις μεταφέρω αναφέρουν πως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share