Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Παντελής Καναράκης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για το χωρισμό Βανδή – Νικολαϊδη

Σιγή ιχθύος..

15 Ιουλίου 2021 14:59
Παντελής Καναράκης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για το χωρισμό Βανδή – Νικολαϊδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός ηθοποιός Παντελής Καναράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην Ιωάννα Μαλέσκου. Μάλιστα, η παρουσιάστρια δε δίστασε να τον ρωτήσει για τον χωρισμό της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, οι οποίοι παίρνουν διαζύγιο μετά από 18 χρόνια έγγαμου βίου.

Ο Παντελής Καναράκης δε θέλησε να σχολιάσει δημόσια κάτι και αρκέστηκε στην εξής δήλωση:

«Εσύ θα ήθελες να με ρωτήσεις και πολύ καλά κάνεις γιατί είναι ο ρόλος σου τέτοιος. Εγώ δεν θα ήθελα να απαντήσω, όχι μόνο για τη Δέσποινα και για τον Ντέμη, αλλά είναι και η θέση μου να μη μιλάω για άλλους ανθρώπους στις εκπομπές...Αυτή τη στιγμή μπορώ να το συζητήσω με πέντε φίλους μου, μας βλέπει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου, οπότε δεν θα ήθελα να θίξω τα προσωπικά»

Ανατροπή: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που Βανδή και Νικολαΐδης χώρισαν!

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχουν πια χωρίσει, με τους δύο να εκδίδουν σχετική ανακοίνωση, βάζοντας τέλος σε 18 χρόνια γάμου.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ο κύριος και η κυρία Μπέκαμ της Ελλάδας τους έλεγαν και σίγουρα κανείς δεν περίμενε πως μετά από μισή ζωή θα επέλεγαν ξεχωριστούς δρόμους.

βανδή νικολαίδης χωρισμός

Η κοινή ανακοίνωση του γάμου τους "έσκασε" σαν βόμβα το πρωί της Πέμπτης 15/7 κι εγώ έτρεξα κατευθείαν να μιλήσω με φίλους και γνωστούς του ζεύγους. Να μάθω τι συνέβη κι έμαθα. (Σιγά που θα μου ξέφευγε).

Εγώ να ξέρετε είχα ξεκινήσει να υποψιάζομαι από την πρόσφατη εμφάνιση που έκανε η τραγουδίστρια στο Σπίτι με το Mega, όταν έκλαψε στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε ένα ερωτοτράγουδο.

Πληροφορίες που άντλησα από το περιβάλλον του ζευγαριού και θα σας τις μεταφέρω αναφέρουν πως... Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share