Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δέσποινα Βανδή: Τα δάκρυά της στον αέρα που «έδειξαν» τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Είχε πλαντάξει στο κλάμα και δεν είχαμε καταλάβει το λόγο...

15 Ιουλίου 2021 12:32
Δέσποινα Βανδή: Τα δάκρυά της στον αέρα που «έδειξαν» τον χωρισμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης δε συνεχίζουν μαζί την κοινή ζωή, που έκαναν για 18 χρόνια, όπως ανακοίνωσαν μάλιστα οι δυο τους, με την τραγουδίστρια πάντως να έχει... προμηνύσει τον χωρισμό με το δικό της τρόπο.

H τελευταία εκπομπή από το Σπίτι με το Mega φιλοξένησε τη Δέσποινα Βανδή και η αλήθεια είναι πως στην τελευταία αυτή εκπομπή η Δέσποινα δεν έκρυψε τη συγκίνησή της.

Τότε, τίποτα δεν προμήνυε την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Ντέμη Νικολαΐδη που ήρθε μερικές εβδομάδες αργότερα, όμως όλοι είχαν διαπιστώσει πως αυτή η στιγμή που η τραγουδίστρια έσπασε επί σκηνής, πρόδιδε μια βαθύτερη κρίση.

Η στιγμή που η Δέσποινα βούρκωσε

Σε ένα μαγικό φυσικό σκηνικό, στη λίμνη της Βουλιαγμένης, η Δέσποινα Βανδή έκανε μια αναδρομή στην πολυετή καριέρα της με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.

«Κάν’το αν μ’ αγαπάς», «Θέλω», «Όλα οδηγούν σε σένα», «Αγάπη», «Χάνω εσένα» ήταν μερικές από τις επιτυχίες που τραγούδησε η αγαπημένη τραγουδίστρια. Ανάμεσά τους και το «Μάη Μήνα» στο οποίο η Δέσποινα λύγισε, ειδικά τη στιγμή που ερμήνευε:

«Κάθε μέρα όλη μέρα, περιμένω, μου είπανε να σε ξεχάσω, μα επιμένω, στολισμένη απ’ τα Χριστούγεννα βιτρίνα, έμεινα για σένα μέχρι Μάη Μήνα». Η Δέσποινα τη στιγμή εκείνη βούρκωσε και δεν έκρυψε τον κόμπο στη φωνή της, φανερώνοντας τις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Δέσποινα Βανδή-Ντέμης Νικολαΐδης: Η γνωριμία, το περίεργο πρώτο ραντεβού, ο λαμπερός γάμος, τα δύο παιδιά και ο χωρισμός

Η «βόμβα» έσκασε στη showbiz, με τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη να ανακοινώνουν από κοινού το επικείμενο διαζύγιό τους, μετά από ένα γάμο 18 ολόκληρων χρόνων.

Το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, τραβώντας χωριστούς δρόμους, ύστερα από μια σχέση, που αποτελούσε από τις πιο σταθερές μεταξύ των celebrities, διαθέτοντας μια δική τους ξεχωριστή ιστορία.

Η αρχή της γνωριμίας τους και το πρώτο ραντεβού

Η τραγουδίστρια είχε αναφερθεί σε ραδιοφωνική εκπομπή για την γνωριμία της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και για τον κεραυνοβόλο έρωτα που την κτύπησε.

«Με τον Ντέμη είμαστε μαζί 16 χρόνια. Πριν συναντηθούμε, μιλούσαμε σχεδόν τρεις μήνες στο τηλέφωνο και η αλήθεια είναι ότι είχαμε πολύ ευχάριστη επικοινωνία μεταξύ μας. Είναι λίγο περίεργο το πώς ξεκίνησε η σχέση μας. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: "Γεια σου, Δέσποινα, είμαι ο Ντέμης". Θυμάμαι ότι στο πρώτο μας ραντεβού που τον είδα έπαθα σοκ. Μου άρεσε πολύ. Έβλεπα μπροστά μου ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν είχα ιδέα τι σημαίνει ποδόσφαιρο και τι συμβόλιζε ο Ντέμης για την ομάδα του».

Οι ρόλοι στην αρχή της σχέσης ήταν προσδιορισμένοι, όπως είπε κι αυτό της άρεσε πολύ ενώ χαρακτήρισε τον γάμο ως μια συνειδητοποιημένη απόφαση. Μυστικό του επιτυχημένου γάμου βρίσκει την επικοινωνία.

«Δεν μιλάγαμε καθημερινά. Μια στις τόσες. Ήταν ένα παιχνίδι. Αυτό το παιχνίδι του κυνηγού, που μου αρέσει πολύ. Να μη χαλάσουμε και τους ρόλους. Εμένα μ' αρέσει αυτός ο ρόλος. Καμιά φορά με ρωτάνε και εμένα ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σε έναν γάμο. Αν το ήξερα, θα έγραφα ένα βιβλίο και θα έβγαζα πολλά λεφτά. Ο γάμος μας ήταν πολύ συνειδητοποιημένη απόφαση. Αισθανόμουν πολύ καλά μ' αυτόν τον άνθρωπο. Ένιωθα ότι ήθελα να μοιραστώ τη ζωή μου μαζί του και να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου. Αυτά, βέβαια, όλοι τα ονειρεύονται, αλλά όταν έρχονται τα παιδιά, έρχονται άλλοι κραδασμοί. Για μένα το μυστικό είναι να υπάρχει επικοινωνία. Είναι πολύ βασικό να μπορείς να μιλάς με τον άνθρωπό σου και να σ' ακούει, έστω κι αν εκείνη τη στιγμή δείχνει ότι δεν σ' ακούει», δήλωσε.

Ο γάμος τους και οι αδημοσίευτες φωτογραφίες

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής παντρεύτηκαν στις 17 Ιουνίου του 2003 μετά από 4 χρόνια σχέσης.

Ο γάμος τους έγινε το 2003 στο κτήμα Νάσιουτζικ, παρουσία 80 περίπου καλεσμένων, συγγενών και φίλων, και με κουμπάρους την Κική Χολέβα και τον Γιάννη Λεονάκη. Νικολαΐδης και Βανδή ήθελαν τόσο ο γάμος τους όσο και η δεξίωση που θα ακολουθούσε, να γίνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό τα μέτρα ασφαλείας και στους δύο χώρους ήταν δρακόντεια.

Είχε ειπωθεί μάλιστα, χαρακτηριστικά, πως οι σεκιούριτι ήταν σχεδόν τόσοι όσοι και οι καλεσμένοι, κάτι που είχε σχολιαστεί αρνητικά από τους θαυμαστές τους, οι οποίοι... απαιτούσαν μερικές εικόνες του λαμπερού ζεύγους τις οποίες δεν είδαμε ποτέ.

Η δεξίωση του γάμου έγινε μια μέρα μετά την τελετή, στο Island στη Βάρκιζα, με τον Γιώργο Μητσικώστα να διασκεδάζει ζευγάρι και καλεσμένους με τις μιμήσεις του και τον Λάμπη Λιβιεράτο με τον Αντώνη Ρέμο να αναλαμβάνουν τη μουσική επένδυση της βραδιάς. Το ζευγάρι διοργάνωσε και δεύτερη δεξίωση, αυτή τη φορά στην Αλεξανδρούπολη, αυστηρά για την οικογένεια και τους συγγενείς τους. Τότε η Δέσποινα ήταν έγκυος αλλά δεν το γνώριζε ακόμη.

Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2004, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Μελίνα. Το 2007, η οικογένειά τους μεγάλωσε με τον Γιώργο, το δεύτερο παιδί τους.

Τελικά για πρώτη φορά είδαμε φωτογραφίες του γάμου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη τον Απρίλιο του 2020 στη συνέντευξη της τραγουδίστριας στον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ο Ντέμης δεν είχε δαχτυλίδι στη δική του πρόταση γάμου. Δεν έγινε με αυτά που βλέπετε στις ταινίες τις αμερικάνικες ούτε στις ελληνικές, έγινε πολύ απλά, πολύ ήσυχα, πολύ ξαφνικά», είχε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες μετά από το τέλος συναυλίας της με την Έλενα Παπαρίζου τον Ιούνιο του 2017.

Ο... τρυφερός Ντέμης και τα παιδιά τους

Σε αποκαλύψεις, μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τα παιδιά τους, προχώρησε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή δε μεγάλη πρωτοσέλιδη συνέντευξη που παραχωρησε στο περιοδικό Ok.

«Για πολλά χρόνια -τα χρόνια της μεγάλης επιτυχίας- δεν απολάμβανα τα πράγματα όπως θα έπρεπε να τα απολαύσω. Ετρεχαν όλα γύρω μου με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εγω ετρεχα να προλάβω. Μοιραια ασχολούμουν με τα σωστά αλλά και με πολλά λάθος πράγματα, όπως για παράδειγμα με την εξωτερική μου εμφάνιση ή με όμτι γρλαφουν στον Τυπο για εμένα. Με φήμε που με στεναχωρούσαν πολύ και δεν μπορούσα να αλλάξω. Ηταν ένα αίσθημα πιεστικό. Με πίκραινε το ότι κάποιοι με παρουσίαζαν σαν τέρας. Αλλά όταν ήρθε ο Ντέμης – και μετά φυσικά η Μελίνα και ο Γιώργος – στη ζωή μου όλα αυτά άλλαξαν», λέει η Βανδή.

Αναφορικά με την περίφημη δήλωσή της «Γυναίκα αισθάνθηκα στα 29, όταν γνώρισα τον Ντέμη», δηλώνει ότι την πιστεύει ακόμα. «Η συγκυρία της γνωριμίας μας ήταν ιδανική. Ο Ντέμης ήταν τότε ένας αθλητής – σύμβολο για το ποδόσφαιρο, είχε ήδη κάνει μια μεγάλη διαδρομή και γνώριζε πως να σηκώνει το βάρος της διασημότητάς του. Εγω βασανιζόμουν ακόμα. Εκείνος με βοήθησε να ισορροπήσω». Και προσθέτει: «Τα παιδιά ήρθαν γρήγορα μετά τον γάμο μας, άλλωστε ήμασταν ήδη τέσσερα χρόνια μαζί, ήταν συνειδητή επιλογή η δημιουργία οικογένειας. Ηθελα πάρα πολύ να κάνω παιδιά και ήθελα πάρα πολύ να είμαι με τον άνθρωπό μου όσο ήμουν έγκυος. Αρα το να ακολουθήσω τον Ντέμη στη Μαρίτη ήταν για εμένα κάτι πάρα πολύ φυσιολογικό – ούτε ασυνήθιστο ούτε ακραίο. Ετυχε απλώς να συμβεί την εποχή που το “Γεια” έκανε επιτυχία στο εξωτερικό».

Ο Γιώργος είναι σήμερα 13 ετών και η Μελίνα μια γλυκιά και ντροπαλή έφηβη με ουράνια φωνή που στα 17 της ονειρεύεται να κάνει και αυτή καριέρα τραγουδίστριας. «Η κόρη μου γεννήθηκε με ένα φοβερό ταλέντο. Εγώ δεν ήμουν έτσι, χρειάστηκε να δουλέψω πολύ πάνω στη φωνή μου. Ονειρεύεται να ασχοληθεί με το τραγούδι, να το σπουδάσει εντατικά. Αν το επιδιώξει, θα την στηρίξω. Το ίδιο και τον γιο μου. Ο Γιώργος μαγειρεύει καταπληκτικά, είναι μόλις 13 ετών και βγάζει πιάτα που θα έφτιαχνε ένας 30χρονος. Το μονο που είπα και στους δύο είναι “Βρείτε τι θέλετε να κάνετε και ασχοληθείτε με αυτό, μόνο έτσι θα ευτυχήσετε”. Ενα πράγμα θέλω από τα παιδιά μου, να γ΄νουν ευτυχισμε΄νοι άνθρωποι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share