Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Άνδρο

Πιο όμορφη από ποτέ!

15 Ιουλίου 2021 11:39
Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Άνδρο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη περνάει στιγμές χαλάρωσης και ξενοιασιάς στο σπίτι της στα Άχλα της Άνδρου, με την οικογένειά της.

Τα Άχλα αποτελούν τον επίγειο παράδεισο της παρουσιάστριας και το μέρος που την ηρεμεί και όταν έχει χρόνο το επισκέπτεται, όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τον υπόλοιπο χρόνο.

Μαζί με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, βρίσκονται στο νησί και κάνουν τις διακοπές τους.

Το ατημέλητο λουκ της Ελένης Μενεγάκη

Την Τετάρτη, το μεσημέρι, η παρουσιάστρια αμακιγιάριστη και με τα μαλλιά ατημέλητα, απόλαυσε τον δροσερό χυμό στην αυλή της και με το λουκ της μας ταξίδεψε χρόνια πίσω, όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Πάτερ Ημών».

Η ανάρτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για τον φρέσκο χυμό που απολαμβάνει

Τις φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, συνόδευσε με τη λεζάντα «Φρέσκος χυμός πορτοκαλί! Στην υγεία σας!».

 Ελένη Μενεγάκη

 Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στην Άνδρο

Ελένη Μενεγάκη: Οι προετοιμασίες για την εκπομπή και οι ανατροπές

Η Ελένη Μενεγάκη έχει δημιουργικό άγχος, καθώς στήνει τη νέα της εκπομπή που θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν στο MEGA.

Η παρουσιάστρια μετά από ένα χρόνο αποχής, επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από νέα επαγγελματική στέγη.

Η Ελένη Μενεγάκη έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει συζητήσεις με ανθρώπους που θέλει να έχει κοντά της, αλλά προς το παρόν δεν έχει συμφωνήσει με κάποιον. Το σίγουρο είναι πώς στο τιμόνι της αρχισυνταξίας θα βρίσκεται η παλιά της συνεργάτιδα Ελένη Γιαλελή. Μάλιστα, προς το παρόν δεν υπάρχει ούτε το όνομα της εκπομπής.

Η Κατερίνα Ζαρίφη με την οποία είχε κάνει μια συζήτηση δεν θα καταφέρει να είναι στο πλατό σε καθημερινή βάση λόγω γυρισμάτων σειράς που θα συμμετέχει, αλλά όπως δήλωσε η ίδια θα πηγαίνει όποτε τη χρειάζονται.

Η Ελένη Μενεγάκη αυτό το καλοκαίρι δεν θα χαλαρώσει ξέγνοιαστη στον επίγειο παράδεισό της την Άνδρο, αφού θέλει έχει πάντα τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το στήσιμο της εκπομπής της.

Μάλιστα, πρόσφατα απάντησε σε έναν follower της: Τώρα ξεκίνησα, τον Μάιο, να ψάχνω ανθρώπους, να μιλάω, να σκέφτομαι… Έχουμε δρόμο μπροστά μας».

Η Ελένη Μενεγάκη στο Mega

Ελένη Μενεγάκη: Σε ποιους έκανε πρόταση συνεργασίας και το «όχι»

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή και έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με παλιούς συνεργάτες της, προκειμένου να επιστρέψουν στο πλευρό της.

Άλλωστε, ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις εύκολα και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από ένα χρόνο αποχής από την τηλεόραση , επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από το MEGA. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί σε ποια ζώνη θα προβάλλεται η εκπομπή, αλλά η επικρατέστερη είναι στη μια το μεσημέρι μετά το δελτίο ειδήσεων.

«Ένα από τα πρώτα τηλεφωνήματα ήταν στην Κατερίνα Ζαρίφη, είναι μια σχέση καρμική και για τις δύο, υπήρξε σχετική επικοινωνία και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συνεργαστούν. Από την πλευρά της Κατερίνας Ζαρίφη ζήτησε να μην είναι καθημερινά γιατί δεν θα έχει χρόνο καθώς θα συμμετέχει στην σειρά του Mega «Συμπέθεροι στα Τύραννα”.

Η Ελένη Μενεγάκη χτίζει μία νέα εκπομπή και θέλει δικά της πρόσωπα, αλλά να έχει και μία σταθερή ομάδα. Προχωρούν οι συζητήσεις με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, σε θετικό κλίμα όμως δεν είναι απλή η περίπτωση του γιατί είναι 16 χρόνια στον Alpha, υπάρχουν ζητήματα πρακτικά και οικονομικά για την ακολουθήσει. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι από τις πιθανότερες να βρίσκεται στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη», αποκάλυψαν στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα.

Η Ελένη Μενεγάκη πριν λίγες μέρες βρέθηκε για πρώτη φορά στο Mega, όπου ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του σταθμού και της έδειξαν το γραφείο της εκπομπής της και το καμαρίνι της.

Φυσικά, η παρουσιάστρια έβγαλα τις απαραίτητες φωτογραφίες και τις μοιράστηκε με τους followers της στο instagram, καθώς είναι αρκετά ενεργή από την ημέρα που το δημιούργησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share