Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης, είμαστε όλοι μέλη παγκόσμιου πειράματος»

Η ανάρτηση στο Instagram

15 Ιουλίου 2021 09:56
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν υπάρχει ανοσία της αγέλης, είμαστε όλοι μέλη παγκόσμιου πειράματος»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σκέψεις σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Φαίνεται πως με τον συγκεκριμένο ιό η ανοσία της αγέλης δεν σημαίνει αυτό που είχαμε στο μυαλό μας. Με κάποιους ιούς, όπως π.χ. με την ανεμοβλογιά, εάν κολλήσεις μία φορά, αυτό ήταν. Πάει και τελείωσε. Δεν θα την ξανακολλήσεις στο υπόλοιπο της ζωής σου. Από την άλλη, υπάρχουν ασθένειες όπως η γρίπη. Οι άνθρωποι κολλούν και ξανακολλούν διότι υπάρχει ένας συνδυασμός μεταξύ της ανοσίας και των συνεχών παραλλαγών και μεταλλάξεων του ιού που είναι συνεχώς εκεί έξω.

Δυστυχώς, η COVID-19 μοιάζει περισσότερο με τη γρίπη και όχι με την ανεμοβλογιά. Νέες μεταλλάξεις θα προκύπτουν συνεχώς, που θα μολύνουν ανθρώπους που είτε έχουν νοσήσει είτε έχουν εμβολιαστεί. Αρα η ανοσία που θα έχουμε από προηγούμενη νόσηση ή εμβολιασμό θα είναι προσωρινή και θα χρειαζόμαστε συνεχείς εμβολιασμούς τα επόμενα χρόνια. Δυστυχώς αυτά τα κατανοούμε όσο περνάει ο καιρός, δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα πώς θα κυλήσουν τα πράγματα…» Τζέφρι Σέιμαν επικεφαλής επιδημιολόγος του Πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης.

Απλά για να γίνει ξεκάθαρο ότι οι επιστήμονες τώρα μας τα… γυρίζουν, ανοσία της αγέλης δεν υπάρχει, ακόμη ερευνούν τις παραμέτρους της πανδημίας, είμαστε όλοι μέλη (με βούληση ή μη) ενός παγκόσμιου πειράματος, και γενικά ο Covid μας ….γλεντάει. Εγώ πάντως δεν θυμάμαι ποτέ ένα εμβόλιο κατά της γρίπης να είχε πιάσει όλες τις μεταλλάξεις!

Κάθε χρόνο η γρίπη (που θυμίζω ΣΥΓΚΑΤΑΛΈΓΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥΣ) εμφανίζεται με νέα στελέχη… Διαφορετικά, θα είχε εξαφανιστεί εδώ και χρόνια από τον πλανήτη. Άρα???? Ο Covid 19 ήρθε για να μείνει??? ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ, ΑΠΛΆ ΚΑΤΑΘΈΤΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΌ ΜΟΥ!! Καλημέρα σας!».

Αποκάλυψη - φωτιά της Βίκυς Χατζηβασιλείου: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο...»

H Βίκυ Χατζηβασιλείου το μεσημέρι του Σαββάτου βρέθηκε καλεσμένη στο Σου-Κου Family και μεταξύ των άλλων προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την εκπομπή Πάμε Πακέτο.

Η όμορφη παρουσιάστρια που μίλησε για το τέλος της εκπομπής της, ανέφερε μια τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Αντελίνα, όταν κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που έκανα λόγο για την πρόταση που δέχτηκε για να παρουσιάσει εκείνη το Πάμε Πακέτο.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είπε χαρακτηριστικά: «Όταν ακούστηκε ότι θα κάνει η Αντελίνα το Πάμε Πακέτο, με πήρε τηλέφωνο και μου λέει: “Βίκυ δεν πρόκειται να την κάνω μην ακούς τίποτα”, και να την έκανες δε θα έλεγα τίποτα, μακάρι να συνεχιστεί και να βοηθηθεί ο κόσμος, αλλά το κορίτσι είχε την εντιμότητα και ευγένεια να με πάρει και να μου κάνει αυτή τη δήλωση».

Αμέσως μετά, η Αντελίνα Βαρθακούρη πήρε τον λόγο και είπε: «Δε θα την έκανα ποτέ αυτή την εκπομπή, δε μου την πρότειναν ποτέ, αλλά και να μου το προτείνανε δε θα την έκανα γιατί το Πάμε Πακέτο είναι η Βίικυ Χατζηβασιλείου, ο κόσμος ξέρει τα πάντα και καταλαβαίνει». Επίσης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε μιλήσει στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων είχε καταγγείλει πως όσο καιρό βρισκόταν στον ALPHA, είχε δεχθεί bullying από δημοσιογράφο σε πρωινή εκπομπή του σταθμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share