Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Ηλιάκη: Κραυγή αγωνίας! Η έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους - Οι δυσκολίες του τοκετού και το όνομα που θα πάρει η κόρη της

Το ενδεχόμενο γάμου με τον Στέλιο Μανουσάκη

14 Ιουλίου 2021 20:04
Μαρία Ηλιάκη: Κραυγή αγωνίας! Η έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους - Οι δυσκολίες του τοκετού και το όνομα που θα πάρει η κόρη της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη λίστα των celebrities που έχουν εξαπατηθεί στα social media προστέθηκε και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα, κατήγγειλε κάποιον, ο οποίος δημιούργησε ένα ψεύτικο προφίλ στο Instagram, στο οποίο παριστάνει πως είναι η Μαρία Ηλιάκη για να εξασφαλίζει τα προσωπικά στοιχεία των followers της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη για τη διαδικτυακή απάτη

Μαρία Ηλιάκη: Οι δυσκολίες του τοκετού, το όνομα που θα πάρει η κόρη της

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία εδώ και 11 περίπου ημέρες κρατάει στην αγκαλιά της τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η παρουσιάστρια γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη. Λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της, μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις δυσκολίες, αλλά και το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους.

Μαρία Ηλιάκη: Οι δυσκολίες του τοκετού, το όνομα που θα πάρει η κόρη της

Το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Μαϊου ύστερα από τρία χρόνια κοινής ζωής, Μαρία Ηλιάκη και Στέλιος Μανουσάκης αντίκρισαν πρώτη φορά την κόρη τους στην κλινική See Spital στην Ζυρίχη.

Η μικρή ήρθε στον κόσμο με καισαρική και ζύγιζε 3,5 κιλά «Μια διαδικασία τοκετού δεν μπορεί να είναι εύκολη» σημειώνει η Μαρία Ηλιάκη. «Όταν σου συμβαίνει πρώτη φορά είναι πολύ μεγάλες οι αγωνίες και τα άγχη. Ήμουν όμως σε σίγουρα χέρια. Πρώτον γιατί ήταν εκεί ο Στέλιος, που είναι γιατρός οπότε δεν ανησυχούσα για το χειρουργείο. Επίσης ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί όλοι μαζί μου – ο χειρουργός, η μαία, ο αναισθησιολόγος. Επειδή δεν ήμουν στον τόπο μου, καταλάβαιναν ότι αυτό με στρέσαρε, οπότε προσπάθησαν όσο μπορούσαν να μου το κάνουν πιο εύκολο. Όσο για το ν Στέλιο, ήταν πολύ ψύχραιμος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας» εξηγεί στο ΟΚ!

«Δε θυμάμαι την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο. Ούτε πως πήγα στο δωμάτιο, ούτε αν κοιμήθηκα, ούτε πότε την πρωτο-θήλασα.

Είναι όλα θολά από την πρώτη μέρα. Θυμάμαι μόνο τη στιγμή που μου την έδωσαν πρώτη φορά να την κρατήσω…

Εγώ δεν ήμουν από τις γυναίκες που ονειρεύονταν πως θα είναι η ζωή με το μωρό. Είχα μια εγκυμοσύνη με πολλές πρακτικές δυσκολίες, με σοβαρές ναυτίες, οπότε δεν ήμουν από εκείνες που χάζευαν την κοιλιά τους και έκαναν όνειρα. Ήθελα να γεννήσω, να τη δω και να σιγουρευτώ ότι είναι καλά.

Τώρα, αυτό που ζούμε στο σπίτι είναι ίσως και καλύτερο από αυτό που θα τολμούσα να έχω φανταστεί. Είναι ένα μικρό πλασματάκι που είναι δικό μου. Τη βλέπω και τρελαίνομαι. Τη μικρή θα την πούμε Κατερίνα. Όπως λένε τη μαμά του Στέλιου», είπε μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share