Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άννα Ανδριανού: «Δεν ήθελα παιδί, είχα μείνει έγκυος και το έχασα»

Το παιδί που έχασε και ο παράφορος έρωτας της ζωή της

14 Ιουλίου 2021 16:00
Άννα Ανδριανού: «Δεν ήθελα παιδί, είχα μείνει έγκυος και το έχασα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Ανδριανού μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή αλλά και το θέατρο. Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Άννα Ανδριανού, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον σύζυγό της, ενώ αναφέρθηκε και στο παιδί που κυοφορούσε και έχασε.

«Είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον σύζυγό μου. Με τον άντρα μου δεν υπήρχε ποτέ θέμα αν είμαστε μαζί ή αν λέμε αλήθεια ο ένας στον άλλον. Ο έρωτάς μου με τον σύζυγό μου είναι παράφορος, με αγαπάει περισσότερο κι από τους γονείς μου. Δεν ήθελα ποτέ παιδί, κάποια στιγμή είχα μείνει έγκυος, αλλά το έχασα. Δεν ήθελα παιδί, οικογένεια για μένα είναι δύο άτομα», είπε αρχικά η κ. Ανδριανού.

Η Άννα Ανδριανού σχετικά με το θέατρο είπε: «Δεν έχουν επηρεάσει τον κόσμο οι καταγγελίες στο θέατρο. Ο πατέρας μου έλεγε ότι δεν πρέπει να πηγαίνω γυρεύοντας. Θα μπορούσα να αρνηθώ μια πρόταση που θα πήγαινε την καριέρα μου ψηλά αν καταλάβαινα πως ο επικεφαλής είναι διαταραγμένος».

Δείτε τη συνέντευξη

Το σπάνιο τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού που ξεπέρασε τις 600.000 προβολές στο Youtube!

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου "Στην υγειά μας ρε παιδιά" πάντα φιλοξενεί εξέχουσες προσωπικότητες από το χώρο του θεάματος και έχει τη χαρά πολλές φορές η πίστα της να βλέπει σπάνιους χορούς, ένας εξ αυτών και το παρακάτω τσιφτετέλι.

Μια πασίγνωστη ηθοποιός του ελληνικού θεάτρου και της τηλεόρασης φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή και μας χάρισε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που μας έκανε να μην πιστεύουμε στα μάτια μας. Ο λόγος για την Άννα Ανδριανού, όπου όσο στην πίστα βρισκόταν η Γλυκερία εκείνη σηκώθηκε και χόρεψε ένα μοναδικό τσιφτετέλι που άφησε τους πάντες άφωνους μιας και δεν έχει συνηθίσει κανέναν σε τέτοιες εκδηλώσεις, όπως και κανείς δεν γνώριζε αυτό το μοναδικό της ταλέντο. Φυσικά, αυτή δεν είναι η μόνη φορά που κάποιος χορός μας αφήνει άφωνους, δείτε εδώ το καυτό τσιφτετέλι Ελληνίδας δημοσιογράφου που "κόλασε" τους πάντες.

Δείτε εδώ το τσιφτετέλι της ηθοποιού:

Το άκρως τολμηρό τσιφτετέλι πασίγνωστης αθλήτριας που τρέλανε τους πάντες!
Όταν μια εντυπωσιακή γυναίκα χορεύει τσιφτετέλι το μόνο σίγουρο είναι πως θα μοιράσει απανωτά εγκεφαλικά! Αυτό έγινε και όταν σηκώθηκε να χορέψει η πασίγνωστη αυτή αθλήτρια.

Στην εκπομπή τους Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά" βρέθηκε η γνωστή αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής Κλέλια Πανταζή και έδειξε σε όλους πως δεν είναι μόνο του... κλασσικού χορού και με τα λικνίσματα της τρέλανε τους πάντες.Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το πλατό του Σπύρου Παπαδόπουλου ζει τέτοιες ένδοξες στιγμές, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια πανέμορφη τραγουδίστρια χόρεψε τσιφτετέλι.

Στο τολμηρό αυτό τσιφτετέλι τη συνόδευσε ο καλός της φίλος και χορευτής Άρης Πλασκασοβίτης και ο συνδυασμός τους άναψε φωτιές στο πλατό.

Δείτε εδώ το απολαυστικό βίντεο:

Το άκρως αισθησιακό τσιφτετέλι πασίγνωστης Ελληνίδας τραγουδίστριας που σήκωσε όλο το μαγαζί "στον αέρα"!
Φωτιές άναψε για ακόμη μια φορά η σέξι τραγουδίστρια που όποτε τη βλέπουμε να χορεύει τσιφτετέλι δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της. Έχει ένα μοναδικό στυλ στο χορό που πραγματικά, μοιράζει εγκεφαλικά και σε συνδυασμό με τα άκρως αποκαλυπτικά μίνι που συνηθίζει να φοράει όταν βρίσκεται στην πίστα τότε σίγουρα μιλάμε για σκέτη κόλαση!

O λόγος φυσικά για την Πάολα που κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας καθηλώσει μπροστά από τις οθόνες μας και να σηκώσει ένα ολόκληρο μαγαζί "στον αέρα" με τα αισθησιακά της λικνίσματα. Η καυτή τραγουδίστρια έχει μεγάλο ταλέντο στο χορό και φροντίζει να μας το υπενθυμίζει συχνά, δείτε την εδώ να χορεύει ένα ερωτικό ζεϊμπέκικο όπως μόνο εκείνη άλλωστε θα μπορούσε.

Δείτε το βίντεο με το καυτό της τσιφτετέλι:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share