Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου - Προκάλεσε ρίγη συγκίvησης

Διασκέδασε στον Τάκη Ζαχαράτο

14 Ιουλίου 2021 10:17
Σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου - Προκάλεσε ρίγη συγκίvησης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά από πολύ καιρό και επέλεξε την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου, στο θέατρο Άλσος.

Ο Τάκης Ζαχαράτος, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παράστασης, κατέβηκε από τη σκηνή και πήγε κοντά της, ενώ της τραγούδησε το τραγούδι «Του αγοριού απέναντι», το οποίο έχει κάνει τεράστια επιτυχία στον ελληνικό κινηματογράφο.

Ο χορός και το τραγούδι της Μαίρης Χρονοπούλου

Η αγαπημένη ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και “παρασύρθηκε” από τους ήχους, με αποτέλεσμα να τραγουδά και να χορεύει και η ίδια από τη θέση της.

Σπάνια έξοδος για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Πρόκειται για μία σπάνια δημόσια εμφάνιση που έκανε η ηθοποιός, των τελευταίων ετών, γι’ αυτό τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα στο Άλσος.

Το θρυλικότερο ζεϊμπέκικο του ελληνικού κινηματογράφου που άφησε εποχή

Ο ελληνικός κινηματογράφος έχει ζήσει άπειρες ένδοξες στιγμές τόσο από ερμηνείες όσο κι από χορούς. Είναι πολλές οι σκηνές από ελληνικές ταινίες που έχουν ξεχωρίσει αλλά σαν το ζεϊμπέκικο που ακολουθεί σίγουρα δεν είναι καμία.

Ήταν η αγαπημένη ταινία "Μια κυρία στα μπουζούκια" όπου πρωταγωνιστούσε όλη αφρόκρεμα της τότε ελληνικής showbiz η χαρακτηριστική στιγμή του ζεϊμπέκικου όμως αφορά τον Φαίδωνα Γεωργίτση και τη Μαίρη Χρονοπόλου, το δίδυμο που όλοι αγάπησαν από αυτή την ταινία και το ειδύλλιο που "έγραψε ιστορία". Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό ζεϊμπέκικο που λατρέψαμε μέσα από μια ταινία ή σειρά, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο του Νίκου Σεργιανόπουλου από τη σειρά "Δυο ξένοι".

Δείτε εδώ το θρυλικότερο ζεϊμπέκικο του ελληνικού κινηματογράφου:

Το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο που έκανε "χαμό" στο διαδίκτυο να παραληρεί

Ο καταξιωμένος χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, χόρεψε το πιο αντρίκειο ζεϊμπέκικο στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο έχει ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το Athensmagazine.gr θα σας το παρουσιάσει παρακάτω, όπως έκανε και με τον τίμιο χορό του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν βρέθηκε καλεσμένος (πριν καιρό) στην εκπομπή "Στην Υγειά μας ρε παιδιά " και χόρεψε το κομμάτι "Βραδιάζει πάλι φίλε βραδιάζει"! Το ζεϊμπέκικο πρέπει να το χορεύουν οι άντρες με ψυχή που θα νιώθουν κάθε πάτημα τους, έτσι έκανε και ο Ιβάν Σβιτάιλο!

Δείτε τον εδώ στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share