Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω καεί από τη ζωή, αλλιώς δεν θα μάθεις»

Η αποκάλυψη που άφησε άφωνους τους πάντες

13 Ιουλίου 2021 18:57
Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω καεί από τη ζωή, αλλιώς δεν θα μάθεις»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σχολίασε η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της.

Μάλιστα, κάποιος της… πέταξε υπονοούμενο ότι έχει κάψει καρδιές, όμως, η παρουσιάστρια θέλησε να το… γενικεύσει το θέμα και έτσι μοιράστηκε μαζί μας κάτι που έκανε στην κουζίνα της το διάστημα αυτό που βρίσκεται στην Αθήνα.

Τι αποκάλυψε

«Γενικά έχω καεί εγώ από τη ζωή αλλά δεν με λες καημένη. Έχω κάψει, έκαψα δύο κατσαρόλες, αχρηστεύτηκαν οι κατσαρόλες. Εδώ στην Αθήνα τα έκανα αυτά! Ήταν χειμώνας θυμάμαι. Δεν το έχω ξαναπάθει. Μου στοίχισε και το κατσαρολάκι και το ότι το έκαψα. Αν δεν καείς δεν θα μάθεις» είπε μεταξύ άλλων γελώντας η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το απόσπασμα

Μας άφησε «κόκκαλο» η Ιωάννα Μαλέσκου: Δε θα πιστεύετε τι δουλειές είχε κάνει πριν πάει στην τηλεόραση

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα «φρέσκα» πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, εντυπωσιάζοντας στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Love It», χάρη στην υπέροχη παρουσία της, την ετοιμολογία της και τον εξαιρετικό χειρισμό των καταστάσεων, που προκύπτουν, πάντα με πολύ κέφι και διάθεση.

Η ίδια, αφήνοντας εντυπώσεις και σε πρόσφατη συνέντευξή της, μοιάζει να έχει πάρει… το κολάι και η αγχωμένη πρεμιέρα είναι απλά μια μακρινή ανάμνηση. Πάντοτε, όμως, η παρουσιάστρια ήταν εργατική, καθώς στον αέρα της εκπομπής της αποκάλυψε τα επαγγέλματα, που είχε κάνει προτού την «κλέψει» η τηλεόραση.

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτές τις δουλειές έχει κάνει στο παρελθόν

Μπορεί να είναι γνωστό, ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι δασκάλα, αλλά στα φοιτητικά της χρόνια έχει κάνει διάφορες δουλειές.

«Έχω δουλέψει υποδοχή σε νυχτερινό μαγαζί για πολύ λίγο, αλλά το έχω κάνει κι αυτό. Έχω δουλέψει σαν φωτομοντέλο για χαρτζιλίκι σαν φοιτήτρια. Έχω δουλέψει και ως γραμματέας», αποκάλυψε on air η παρουσιάστρια.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θυμάμαι εκείνο το καλοκαίρι που αναγκάστηκα να δουλέψω ως σερβιτόρα»

Η Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της «Love it», θυμήθηκε την περίοδο που και η ίδια χρειάστηκε να εργαστεί ως σερβιτόρα.

«Θυμάμαι μια περίοδο στη ζωή μου που ήμουν αναπληρώτρια και δεν είχα χρήματα γιατί ήταν καλοκαίρι και δεν μπορούσα να κάνω ιδιαίτερα. Έπρεπε να εργαστώ για να κρατήσω το σπίτι μου στην Κρήτη σε έναν πάρα πολύ όμορφο παραθαλάσσιο οικισμό. Εργάστηκα για πρώτη φορά ως σερβιτόρα» είπε η ίδια.

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή μεγαλώνοντας και συνεχίζοντας τη ζωή μου, θυμάμαι ότι δουλεύοντας πλέον στην τηλεόραση, βρέθηκε ένας άνθρωπος που μου είπε: “Εγώ θυμάμαι τότε που σερβίρατε καφέ” με μια διάθεση απαξιωτική και είχα ενοχληθεί, όχι για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει, αλλά δεν έχουν μια αντίστοιχη δουλειά και νιώθουν άσχημα που κάνουν μια τέτοια δουλειά…

Για μένα ντροπή είναι να μην εργάζεσαι, όχι να εργάζεσαι κάπου έστω και προσωρινά, αλλά τίμια πάντα» κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share