Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Μπέσσυ Αργυράκη για DWTS: «Αν θέλει κανείς να πάθει λουμπάγκο, να με σηκώσει»

Της έχει προταθεί να συμμετέχει στο show

13 Ιουλίου 2021 15:39
Μπέσσυ Αργυράκη για DWTS: «Αν θέλει κανείς να πάθει λουμπάγκο, να με σηκώσει»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα παλιό γνώριμο show ετοιμάζεται να προβληθεί στη μικρή μας οθόνη και ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για τα ονόματα διάσημων τα οποία θα συμμετέχουν.

O λόγος για το Dancing with the Stars, το οποίο θα προβληθεί μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Star και, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, θα παρουσιάσει η Βίκυ Καγιά.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν δεχτεί κρούση για το συγκεκριμένο show είναι η Μπέσσυ Αργυράκη, γεγονός στο οποίο γνωστοποίησε η ίδια της η κόρη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «καλοκαίρι not» επιβεβαίωσε ότι της έχει προταθεί να συμμετέχει στο show, ωστόσο ακόμη δεν έχει συμφωνηθεί.

«Μια κουβέντα κάναμε για το DWTS, δεν έχουμε κάτι στα χέρια μας που να ξέρουμε ότι θα το προχωρήσουμε. Θα το σκεφτούμε, θα το αποφασίσουμε, όχι μόνο εμείς, αλλά και το κανάλι γιατί το κανάλι είναι αυτό που αποφασίζει και ο παραγωγός. Όταν μου έκαναν την πρόταση, μετά από πέντε λεπτά τους ξαναπήρα και τους ρώτησα αν με θέλουν για επιτροπή ή για να χορέψω. Νόμιζα ότι ήταν για την επιτροπή, αλλά μου είπαν για να λάβω μέρος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όταν δούλευα έκανα show, με σήκωναν οι χορευτές… Τώρα, αν θέλει κανείς να του πέσει η μέση ή να πάθει λουμπάγκο, να με σηκώσει. Γι’ αυτό πρέπει ο παρτενέρ να είναι πολύ δυνατός».

Aναφορικά με τις φήμες που θέλουν τη Ματίνα Παγώνη να συμμετέχει στο show, η γνωστή τραγουδίστρια είπε με χιούμορ: «Θα τρελαθώ! Να το δω κι αυτό»

GNTM: Η Βίκυ Καγιά μιλάει για πρώτη φορά για την αντικαταστάτρια της - Πώς θα παίζεται το ριάλιτι από εδώ και στο εξής

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο «Πρωινό» για το μέλλον του GNTM, την αντικαταστάτριά της και το DWTS, που σύντομα να έρθει στις οθόνες μας.

Όπως αποκάλυψε τα γυρίσματα του Shopping Star ολοκληρώνονται, το πλατό τους αλλάζει μετά από 6 χρόνια και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν τέλη Ιουνίου.

«Με το DWTS δεν γίνεται τίποτα ακόμη. Νομίζω πρώτη εβδομάδα του Ιούνη έχουμε ραντεβού για λεπτομέρειες, να μπω κι εγώ στο κλίμα τι θα γίνει και πώς θα γίνει. Θα είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που γινόταν παλιότερα στον ΑΝΤ1. Θα πατήσουμε πάνω στο DWTS UK. Τα κοστούμια θα έρχονται από την Αγγλία. Τα στιλιστικά ξέρω μόνο. Η επιτροπή δεν έχει κλείσει» αποκάλυψε ενώ ομολόγησε ότι έχει μία προτίμηση στον Αλέξη Κωστάλα.

«Αγαπώ πάρα πολύ τον κύριο Κωστάλα αλλά όποιον και να βάλουν είμαι πάρα πολύ σίγουρη για τις επιλογές και το κανάλι» είπε.

Μίλησε και για το GNTM αποκαλύπτοντας ότι έχουν ολοκληρωθεί οι οντισιόν όμως όπως είπε «δεν μπορώ να περάσω μια βόλτα από εκεί, δεν είναι σωστό, θα δημιουργήσει ανισορροπία. Τώρα που αρχίσαν οι άνθρωποι να περάσω βολτίτσα;».

«Αυτό της αντικατάστασης και της σύγκρισης με βρίσκει απέναντι» είπε για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου διότι ο καθένας πρέπει να δείξει την προσωπικότητά του.

«Δεν είναι κακή η αλλαγή. Σαν επαγγελματίας πρέπει να ξέρεις πότε να σταματάς και να δίνεις χώρο σε νέους ανθρώπους να λάμψουν» είπε.

«Το όνομα της Ισμήνης είχε πέσει στο τραπέζι πολύ παλιότερα από μένα επί καιρώ Ηλιάνας, δεν ξέρω αν επικοινώνησαν ποτέ μαζί της» είπε ακόμα.

Οι αλλαγές στο GNTM

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του νέου κύκλου του «GNTM» στο Star. Το ριάλιτι μοντέλων κάνει πρεμιέρα για 4η σεζόν, 6η συνολικά μαζί με τους δύο κύκλους που μεταδόθηκαν στον ΑΝΤ1 ωστόσο φέτος θα έχει μία πολύ μεγάλη αλλαγή.

Η Βίκυ Καγιά δε θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων. Κάπως έτσι έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για το «GNTM» αφού το μοντέλο και παρουσιάστρια ήταν ο συνδετικός κρίκος από τις χρονιές που το ριάλιτι μεταδιδόταν στον ΑΝΤ1.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα το Star, η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα πάρει τη θέση της στην κριτική επιτροπή.

Όπως φαίνεται όμως θα υπάρξει και άλλη αλλαγή και αφορά την πρεμιέρα του ριάλιτι. Παραδοσιακά, το πρώτο επεισόδιο μεταδιδόταν στο Star το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου αλλά στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν άλλα σχέδια.

Οι ιθύνοντες του Star έχουν ρίξει στο τραπέζι την 29η Αυγούστου ως την ημέρα πρεμιέρας του show, όπως είχαμε διαβάσει αρχικά στο nassosblog. O ανταγωνισμός της επόμενης σεζόν, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, θα είναι πιο σκληρός από ποτέ και έτσι στο Star προσανατολίζονται να ακολουθήσουν τακτική… «Survivor» τη φετινή σεζόν.

Το ριάλιτι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου, απόφαση που προκάλεσε πολλές απορίες. Ωστόσο η μετέπειτα πορεία του με τις πολύ υψηλές τηλεθεάσεις δικαίωσε τους ανθρώπους του ΣΚΑΪ για την επιλογή τους.

Σημειώνεται ότι και τη φετινή σεζόν στο ριάλιτι μοντέλων θα υπάρχουν και άνδρες συμμετέχοντες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share