Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Θυμάστε την Γκέλυ Γαβριήλ: Δείτε πώς είναι σήμερα το sex symbol των 80's και 90's

Κυριολεκτικά αγνώριστη!

13 Ιουλίου 2021 14:44
Θυμάστε την Γκέλυ Γαβριήλ: Δείτε πώς είναι σήμερα το sex symbol των 80's και 90's
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της χώρας μας τις δεκαετίες των 80s και των 90s! Πώς είναι όμως αλήθεια σήμερα η Γκέλυ Γαβριήλ που λατρέψαμε μέσα από ρόλους της σε βιντεοταινίες αλλά και σε τηλεοπτικά σίριαλ;

Σήμερα λοιπόν, η άλλοτε σέξι ηθοποιός είναι μία αφοσιωμένη σύζυγος και μητέρα, όπως είναι από το 1998 που αποφάσισε να δώσει τέλος στην καλλιτεχνική της πορεία.

 Θυμάστε την Γκέλυ Γαβριήλ

 Θυμάστε την Γκέλυ Γαβριήλ

 Θυμάστε την Γκέλυ Γαβριήλ

Μετά από τη λιποθυμία της πάνω στη σκηνή λόγω υπερκόπωσης εκείνο τον καιρό αλλά και τον ερχομό του γιου της Ιουλιανού Σωκράτη ο οποίος σήμερα είναι 16 ετών, η ίδια αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Με τον σύζυγό της παντρεύτηκε τέσσερα χρόνια αφότου είχε έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Θυμάστε την Ελβετίνα κόρη του Αλέκου Αλεξανδράκη, Γιοχάνε; Δείτε πως είναι σήμερα!

Σήμερα, η Γκέλυ Γαβριήλ ζει στα νότια προάστια, αναπολεί τις όμορφες στιγμές που πέρασε στον καλλιτεχνικό χώρο, όμως μάλλον δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει.

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

 Θυμάστε την Γκέλυ Γαβριήλ

Θυμάστε τον Παναγιώτη Σουπιάδη: Δείτε πως είναι σήμερα ο σταρ της βιντεοκασέτας!

«Άγριες πλάκες στα θρανία», «Γρανίτα από μελάνι», «Ο Νταβατζής με τα ριγέ», «Φαντάροι για κλάματα», «Μπορούμε και κάτω από τα θρανία», «Το παίζω και πολύ άντρας», «Πόντιος και Σαλονικός», «Λόρ­δαν ο βάρβαρος», «Το βλήμα που δαγκώνει». Οι τίτλοι στις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ’80 είναι εμπνευσμένοι από φλοράλ πουκάμισα με άσπρη κάλτσα. Λακ στη φράντζα και χορό στη ντίσκο. Τι κάνουν άραγε οι σταρ των βιντεοταινιών σήμερα; Ο Πάνος Σουπιάδης είναι είναι μια φιγούρα κλασική της εποχής εκείνης, μα σαν τον βλέπεις με άσπρα μαλλιά αρνείσαι να πειστείς πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Επιτυχίες δόξα, χρήματα, αναγνωρισιμότητα είναι η μια πλευρά. Μη βιάζεστε όμως καθώς έχει κι άλλη. Πίκρα, αδιαφορία, αντιεπαγγελματικότητα και οικονομικά προβλήματα. Στη ζωή του τα γνώ­ρισε όλα και τώρα αποτραβηγμένος από τα φώτα της δημοσιότητάς (της ποιας;) ζει 60άρης πια στον Αμπελώνα. Από εκεί του ζητήσαμε να πατήσει Rewind. Το κουμπί δηλαδή για να γυρίσει τη βιντεοκασέτα της ζωής του πίσω και να τη δούμε από την αρχή. Το έκανε χαμογελαστός. Όπως στις ταινίες του…

Γεννημένος το 1959 στην Ξάνθη, όμως αρκετά μικρός χάνει τον πατέρα του. Τα οικονομικά προβλήματα τον φέρνουν παιδί μαζί με τη μητέρα του στην Αθήνα. Καισαριανή, Υμηττός, Βύρωνας, Παγκράτι. «Γύρω στο 1970 δούλευα σ’ ένα θέα­τρο στο Παγκράτι. Σερβιτόρος ήμουν και εξυπη­ρετούσα τόσο τους καλλιτέχνες όσο και τον κό­σμο. Δεν έπαιρνα τα γράμματα και δούλευα συ­νέχεια. Μια κοπέλα τότε η Σμαράγδα Σμυρναίου μου πρότεινε να μου δώσει ένα κείμενο και να πάω σε έναν σκηνοθέτη για να με δει. Ο ρόλος ήταν ένας μικρός κλεφτάκος από ένα αναμορφω­τήριο και το εγχείρημα λεγόταν «Τα αγρίμια». Πή­γα στην οντισιόν με Καϊλα, Καλατζόπουλο και άλλους, αλλά πέρασα εγώ».

Θυμάστε τον Παναγιώτη Σουπιάδη

Τότε έκανε την πρώτη του δουλειά. Μα δεν ήταν όποια κι όποια. Δού­λεψε με τον Νίκο Ξανθόπουλο με το «καλημέρα». Παίρνει τα πρώτα χρή­ματα και αγοράζει μηχανάκι. Στον δρόμο ο κόσμος τον φώναζε «Γαβρίλο» για πολλά χρόνια όπως στον ρόλο του.

Εν συνεχεία άρχισε να κάνα παιδικές παραστάσεις. Εκεί είναι που τον εν­τοπίζει ο ηθοποιός Λευτέρης Λουκατζής και του προτείνει τις εξετάσει για το Εθνικό. Του κάνει μάθημα με μονόλογουs του Σαίξπηρ και τα πάει περίφημα. Περνάει και από τη σχο­λή του Γρηγόρη Μασαλά. Παράλ­ληλα κάνει τον ηχολήπτη, τον βοη­θό, τον τεχνικό, τον ηλεκτρολόγο, τον οδηγό σε μεγάλους θιάσου με Παπαγιαννόπουλο, Ανδριανό και άλλους. «Τότε κάναμε 300 μεροκάματα. Δεν είχαμε ρεπό τότε και γκρινιάζαμε. Τώρα γκρινιάζουμε γιατί δεν έχουμε μεροκάματα».

Θυμάστε τον Παναγιώτη Σουπιάδη

Επιστρέφοντας από τον στρατό, τα πρωινά μοιράζει φυλλάδια και το απόγευμα παίζει στο θέατρο. Το 1985 αποφασίζει να κάνει μια δική του παιδική παράσταση. Την ημέρα της πρεμιέρας τον πλησιάζει ένας γνωστός του και του μιλάει για ται­νίες. Εκείνος αρνιόταν μα ο φίλος του επέμενε.

«Τελικά πήγα 4 Δευτέρες και γυρί­ζουμε «Τα σαγόνια της Εφορίας» ή αργότερα «Οι κομπιναδόροι» όπως λεγόταν. Η ταινία τα σπάει και μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα γίνεται χαμός. Εγώ άρχισα να ονει­ρεύομαι».

Θυμάστε τον Παναγιώτη Σουπιάδη

Μέσα σε λίγα χρόνια έκανα 45 ταινίες και βίντεο, 10 θεατρικά παραγωγές. Συνεργάζεται με όλα τα γνωστά ονόματα τότε της ελληνικής “Showbiz”. «Ήμουν με ένα αυτοκίνητο και ένα μαγνητοφωνάκι όλη μέρα για να λέω τι πρέπει να κάνω επειδή δεν μπορούσα να γράφω. Δεν προλά­βαινα. Δε με ενδιέφερε ποτέ αν είχα μεγάλο ή μικρό ρόλο. Το μόνο που με ενδιέφερε είναι να έχει το ηθικό στοιχείο μέσα» υπογραμμίζει.

Δείτε με την ευκαιρία: Ανδρέας Παρασκάκης: Δείτε πως είναι σήμερα ο νικητής του «Bar», 19 χρόνια μετά!

Και ξαφνικά περίπου στο 1990 κατεβάζει γενικό διακόπτη. «Είπα δεν θέλω να κάνω τίποτα και έκανα οι­κογένεια». Αρνήθηκε προτάσεις και αποτραβηγμένος από την πρώτη γραμμή επέλεξε τις παιδικές παιδιά παρα­στάσεις. Αθόρυβα και χωρίς πολλά χρήματα. Τα οικονομικά προβλήματα όμως τον φέρνουν το 2012 στον Αμπελώνα ως λύση ανάγκης. Και εδώ επέλεξε να συνεργαστεί με κάποια σκηνή αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε και μ’ αυτήν. Πηγαινοερχόταν με το ποδήλατο καθημερινά. Υπολογίζει δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα πως έκανε πάνω στις δυο ρόδες. Όλα για το θέατρο καθώς πια τα χρήματα δεν υπάρχουν.

Τον ρωτάμε αν του λείπει κάτι από το ένδοξο παρελθόν και απαντάει πως αρνείται να ζει με τις αναμνήσεις όσο γλυκές και αν είναι αυτές. Βιντεοταινίες ή θέατρο Πάνο Σουπιάδη;

«Είναι όπως όταν πεινάς και θέλεις να φας. Επιλέγεις να πας σε ένα φαστ φουντ ή σε ένα ωραίο εστιατόριο; Εγώ επιλέγω το δεύτερο».

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε τον Παναγιώτη Σουπιάδη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share