Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δανάη Μπάρκα: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που τη χαρακτήρισε χοντρή

Απαντά με τρολάρισμα

13 Ιουλίου 2021 14:10
Δανάη Μπάρκα: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που τη χαρακτήρισε χοντρή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δανάη Μπάρκα πριν από μερικές μέρες ολοκλήρωσε την εκπομπή «Πάμε Δανάη» και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, διάφορες στιγμές από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πραγματοποίησε ένα Q&A και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των followers της.

Ένας από αυτούς την ρώτησε: «πώς αισθάνεται που είσαι χοντρή;».

Τότε, η Δανάη Μπάρκα ανέβασε μια ρετουσαρισμένη φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου».

Δείτε το story

Δανάη Μπάρκα: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που τη χαρακτήρισε χοντρή

Ακομπλεξάριστη η Δανάη Μπάρκα: Αρετουσάριστες φωτογραφίες με μαγιό!

Η Δανάη Μπάρκα είναι Ελληνίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό από την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Mega Channel, Πάμε Δανάη τη σεζόν 2020-2021.

Γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου του 1992 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας της, Νώντας Μπάρκας, είναι επιχειρηματίας ενώ η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, είναι ηθοποιός. Από μικρή ηλικία, λόγω του διαζυγίου των γονιών της, μεγάλωσε μαζί με τη μητέρα της και τον επίσης ηθοποιό Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Σε ηλικία μόλις 9 ετών έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην τηλεόραση συμμετέχοντας σε ένα επεισόδιο της κωμικής σειράς Είσαι το Ταίρι Μου, στην οποία πρωταγωνιστούσε η μητέρα της, υποδυόμενη το χαρακτήρα της Στέλλας Παπαλημναίου σε μικρή ηλικία. Το 2004 ακολούθησε μία ακόμη μικρή τηλεοπτική συμμετοχή στο επεισόδιο "Η Λογική Πεθερά" της σειράς Επτά Θανάσιμες Πεθερές. Σε ηλικία 20 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές της.

Ξεκίνησε την πορεία της ως ηθοποιός κυρίως στο θέατρο το 2016. Τη σεζόν 2016-2017 συμμετείχε στη θεατρική παράσταση Έπεσε νέκρα στο Θέατρο Αποθήκη. Το καλοκαίρι του 2017 συμμετείχε στο αρχαίο δράμα Λυσσιστράτη κάνοντας περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε παραστάσεις όπως Νίκη, Ουρανία, Οι μάγισσες της Σμύρνης και Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά.

Τον Ιούνιο του 2020 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel για την παρουσίαση της νέας πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης του σταθμού. Στις 21 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή Πάμε Δανάη, εγκαινιάζοντας και πάλι τη ψυχαγωγική ζώνη του σταθμού μετά την επαναλειτουργία του.

Η Δανάη, επίσης, είναι κι ένας... δείτε την συνέχεια καθώς και τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share