Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου του

Και το όνομα αυτού...

13 Ιουλίου 2021 09:33
Τριαντάφυλλος Παντελίδης: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου του

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης ετοιμάζεται να βαφτίσει το γιο του με τη σύζυγό του Πωλίνα Φιλίππου να αποκαλύπτει το όνομα που θα λάβει ο μικρός.

Ο γιος τους γεννήθηκε το φθινόπωρο του 2020, ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.

Η Πωλίνα και ο αδελφός του Παντελή Παντελίδη έχουν ήδη μία κόρη την οποία βάπτισε ο μικρότερος γιος της οικογένειας, ο Κωνσταντίνος.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης κόρη

Η αποκάλυψη για τη βάφτιση του γιου του αγαπημένου ζευγαριού έγινε από την Πωλίνα Φιλίππου, μέσα από τα instastories, με την ίδια να αναφέρει μάλιστα πως ο γιος της θα ονομαστεί Παντελής. Με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι θέλει φυσικά να τιμήσει τη μνήμη του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη.

Ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη και η σύζυγός του, που γνωρίσαμε ευρέως ως «Πωλίνα» στο Καφέ της Χαράς, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, καθώς έχουν ακόμη μία κόρη, την Αθηνά, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2018.

Οι δυο τους παντρευτήκαν με θρησκευτικό γάμο και βάφτισαν την κόρη τους τον Οκτώβριο του 2019.

Τριαντάφυλλος Παντελίδης βάπτιση γιου

Power Of Love: Ποια παίκτρια είναι κουμπάρα του Παντελίδη;

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η σύζυγος του Πωλίνα Φιλίππου κρατούν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους και είδαν μαζί την κουμπάρα τους στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου του Power Of Love στο ΣΚΑΪ.

Η Λενίνα και η οικογένεια Παντελίδη
Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο, λίγες μέρες πριν υποδεχθεί το πρώτο του παιδί, κουμπάρα στον πολιτικό γάμο, που έγινε στο δημαρχείο Ν. Ιωνίας, ήταν η φίλη της νύφης, Έλενα Πολυχρονοπούλου ή αλλιώς Λενίνα, όπως την φωνάζουν.

Η Λενίνα είναι το ξανθό κορίτσι του Power Of Love, το οποίο μαζί με τις άλλες έξι κοπέλες θα προσπαθήσει να βρει το ταίρι της και μαζί του να νικήσουν στο ριάλιτι σχέσεων. Φανατικό κοινό υπέρ της Λενίνας είναι φυσικά η οικογένεια Παντελίδη, που την προέτρεψε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, να βγει δηλαδή δυνατά στη δημοσιότητα.

Η δουλειά στο Open με την Καινούργιου

Την Πωλίνα Φιλίππου τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Το καφέ της χαράς» ως τη συμμαθήτρια της μικρής Βάλιας. Η Πωλίνα μεγάλωσε και είναι πλέον μια εντυπωσιακή γυναίκα.


Συνεχίζει μέχρι και σήμερα να ασχολείται με την υποκριτική, όπως και η φίλη της και πλέον κουμπάρα της Λενίνα, η οποία είναι και μέλος της ομάδας της Κατερίνας Καινούργιου στην ενότητα «διλήμματα» της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε» του ΟΡΕΝ.

Στην παρακάτω φωτογραφία από το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ που διατηρεί η οικογένεια Παντελίδη στη Ν. Ιωνία, στα αριστερά, πλάι στους νεόνυμφους, είναι η κουμπάρα Έλενα «Λενίνα» Πολυχρονοπούλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share