Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαρά Βέρρα: «Σε ένα πανηγύρι φύγαμε άρον άρον γιατί θα τρώγαμε ξύλο, αφήσαμε τα πάντα εκεί»

Ξεχωριστό περιστατικό

12 Ιουλίου 2021 16:14
Χαρά Βέρρα: «Σε ένα πανηγύρι φύγαμε άρον άρον γιατί θα τρώγαμε ξύλο, αφήσαμε τα πάντα εκεί»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Χαρά Βέρρα αναφέρθηκε στο πιο... ξεχωριστό περιστατικό που έχει βιώσει τραγουδώντας σε πανηγύρι!

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή του Alpha, «Καλύτερα δε γίνεται», η οποία χτες Κυριακή (11/7) έριξε αυλαία για την φετινή σεζόν.

Στην συνέντευξη, που είχε γίνει μέσα στην σεζόν όμως δεν είχε προβληθεί, μίλησε για μια εμπειρία που είχε σε ένα πανηγύρι από το οποίο αναγκάστηκε να φύγει άρον άρον.

«Έρχεται ένας κύριος από μπροστά, ενώ τραγουδούσα, μου έκανε χειρονομίες! Μου έβγαζε τη γλώσσα και έκανε διάφορα. Αδιαφορούσα, δεν τον κοιτούσα καθόλου. Εφόσον δεν του έδινα σημασία, έρχεται από πίσω να ανέβει από τη σκάλα πάνω στη σκηνή που ήμουν» σημείωσε χαρακτηριστικά η Χαρά Βέρρα.

«Μια σπρωξιά ο παππούς στον Σπύρο, άλλη μία ο Σπύρος, σηκώνεται η ορχήστρα πάνω να τον κάνουν καλά τον παππού και… όλο το χωριό επάνω μας μετά» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

«Πήγαν να μας σκοτώσουν! Τελείωσε το πανηγύρι, φύγαμε, αφήσαμε τα πάντα εκεί και δεν πήραμε τίποτα μαζί μας», κατέληξε.

Φθιώτιδα: Ανάψαν τα αίματα και.. έπεσε ξύλο σε πανηγύρι!

Ξύλο μετά μουσικής έπεσε, τις προηγούμενες ημέρες, σε πανηγύρι τοπικής κοινότητας με πολιτικές μάλιστα προεκτάσεις.

Απίστευτο περιστατικό: Πήγαν να τον κλέψουν 3 κι αυτός τους ξυλοφόρτωσε!

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο παρέες συνεπλάκησαν τις πρώτες πρωινές ώρες μετά από αρκετή κατανάλωση οινοπνεύματος, μόνο που η αιτία βρισκόταν στις πρόσφατες κοινοτικές και δημοτικές εκλογές.

Φθιώτιδα: Ανάψαν τα αίματα και.. έπεσε ξύλο σε πανηγύρι!

Κατά μία εκδοχή υποψήφιος για την τοπική κοινότητα από τη μία παρέα, που το περασμένο διάστημα κατηγορούσε συνυποψήφιο ότι τον κορόιδεψε και δεν στήριξε τον ίδιο και άλλο μέλος της οικογένειάς του στις πρόσφατες εκλογές, λογόφερε και προκάλεσε με χειρονομία, συγκεκριμένο άτομο που καθόταν στην άλλη παρέα.

Αυτό που βεβαιώνεται είναι ότι η δεύτερη παρέα αντέδρασε εξαιρετικά δυναμικά και έστειλε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο τον πρώτο. Υποβλήθηκε έγκληση και δύο από τους τρεις της δεύτερης παρέας που φέρονται ως πρωταγωνιστές του ξυλοδαρμού, συνελήφθησαν. Ο τρίτος διέφυγε της σύλληψης και δεν πέρασε αυτόφωρο.

Και οι συλληφθέντες όμως υπέβαλλαν μήνυση στο «θύμα» τους, υποστηρίζοντας ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και υπήρχε σκοπός πίσω από τη δίωξή τους.

Το λόγο βέβαια έχουν τα δικαστήρια, ενώ για κάποιους εκ των εκλεγμένων της συγκεκριμένης Κοινότητας, φαίνεται ότι δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς η καινούρια τους θητεία.

Αδιανόητο: Πελάτης στα Τρίκαλα ξυλοκόπησε σερβιτόρες!

Αδιανόητο: Πελάτης στα Τρίκαλα ξυλοκόπησε σερβιτόρες!

Αδιανόητο είναι το περιστατικό με έναν πελάτη στα Τρίκαλα που ξυλκόπησε δυο σερβιτόρες για έναν περίεργο λόγο θα λέγαμε...Ο 49χρονος δεν είχε... χορτάσει αλκοόλ και τσακώθηκε άγρια με τις υπαλλήλους της επιχείρησης, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια..

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο άνδρας ήταν πελάτης ενός μπαρ στο οποίο εργάζονται ως σερβιτόρες οι δυο γυναίκες και τα έβαλε με μια από αυτές, όταν του ζήτησε να φύγει επειδή θα έκλεινε! Ο 49χρονος δεν είχε... χορτάσει αλκοόλ και τσακώθηκε άγρια με τη μπαργούμαν, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια έξω από το κατάστημα και να συμμετάσχει στο... ξύλο η φίλη της σερβιτόρας, που έσπευσε να τη βοηθήσει!

Μάρτυρες ενός ασυνήθιστου καυγά που κατέληξε σε άγριο ξύλο έγιναν οι περαστικοί σε έναν δρόμο της πόλης των Τρικάλων, που παρακολούθησαν έκπληκτοι έναν 49χρονο άνδρα να ανταλλάσσει χτυπήματα με δυο γυναίκες και να παλεύουν πεσμένοι στο πεζοδρόμιο!

Τρίκαλα πελάτης ξύλο

Τελικά, κατέληξαν και οι τρεις στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου, σύμφωνα με το TV10.gr, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 49χρονου για εξύβριση, πρόκληση σωματικής βλάβης και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Tρικάλων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share