Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Το σέξι μαγιό που «τίναξε» το Instagram - Τεράστια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Αυτοί είναι οι άνδρες της ζωής της - Το «διπλό» χτύπημα που την «πλήγωσε»

12 Ιουλίου 2021 11:32
Ιωάννα Μαλέσκου: Το σέξι μαγιό που «τίναξε» το Instagram - Τεράστια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Μαλέσκου: Είναι γνωστό πως η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι λάτρης των social media, ενώ οι δημοσιεύσεις της στο Instagram ανεβάζουν συχνά τη θερμοκρασία στα ύψη. Επίσης, η Ιωάννα Μαλέσκου ετοιμάζεται για μεγάλες αναταραχές σχετικά με την εκπομπή της, με το τηλεοπτικό της μέλλον να είναι... στον αέρα, όχι αναφορικά με το συμβόλαιό της, αλλά κυρίως τους συνεργάτες της.

Η ίδια γυμνάζεται καθημερινά και προσέχει τη διατροφή της στο έπακρό, γεγονός που δικαιολογεί και τις τέλειες αναλογίες της. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου, πόζαρε με ένα λευκό μαγιό και αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ιωάννα Μαλέσκου: Τεράστια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Μια μεγάλη αποκάλυψη έκανε για την προσωπική της ζωή έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αναφέρθηκε στο αν έχει σχέση στον αέρα της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα, την ώρα της μαγειρικής και με αφορμή μια ατάκα του Αλέξανδρου Παπανδρέου, η παρουσιάστρια του είπε: «Ελεύθερη και ωραία είμαι έτσι και αλλιώς να ξέρεις».

Ο σεφ εκείνη τη στιγμή της απάντησε: «Να σου πω κάτι; Ελεύθερη μπορεί να είσαι, το ωραία είναι το σίγουρο. Είσαι ωραία», με την Ιωάννα, που κόλαζε... εδώ και χρόνια, να του λέει: «Ωραία μέσα μου. Στη ψυχή θέλω να έχω το ωραίο».

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτοί είναι οι άνδρες της ζωής της - Το «διπλό» χτύπημα που την «πλήγωσε»

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι, αναμφισβήτητα, ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς στην ελληνική τηλεόραση, αν και αρκετές φορές μας απασχόλησαν οι σχέσεις της εκτός αυτής.

Η «εκρηκτική» παρουσιάστρια, που προκαλεί πάντοτε... κόλαση στον αέρα, έχει δει το όνομά της, πολλές φορές, να συνδέεται με εκείνα ορισμένων ανδρών, με άλλες φήμες να έχουν βάση και κάποιες διαφορετικές να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Όταν κόντεψε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά ήταν νωρίτερα στη σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου που μίλησε για την ζωή της στην Κρήτη, την περίοδο που ήταν δασκάλα, αλλά και για τον χώρο της τηλεόρασης στον οποίο και βρίσκεται πλέον.

Η όμορφη παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε στο After Dark και εντυπωσίασε με το total black σύνολό της.

Ειδικότερα η Μαλέσκου επέλξε να φορέσει ένα μαύρο φόρεμα με ανοιχτούς όμως. Το συγκεκριμένο look της ταίριαζε απίστευτα ενώ η ίδια είχε τα ξανθά μαλλιά της κάτω.

Όπως είπε στον Θέμη Γεωργαντά η τηλεόραση ήρθε ξαφνικά στην ζωή της και εκείνη πήρε ένα ρίσκο με το να αφήσει πίσω την ζωή της στην Κρήτη.

«Ξεκίνησα δασκάλα ήμουν για δέκα χρόνια. Ήταν ένας πολύ όμορφος θαυμασμός από τα παιδιά προς εμένα. Η τηλεόραση δεν υπήρχε στα πλάνα μου, απλά προέκυψε αργά και σταθερά» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε ακόμα για την μακροχρόνια σχέση που είχε και η οποία τελείωσε.

«Ντρεπόμουν πολύ να φάω άνετα σε δημόσιο χώρο, κοίταζα πολύ την εικόνα μου, αυτό το ξεπέρασα με τα χρόνια και μέσα από την εμπειρία εξοικειώνεσαι με την εικόνα σου» είπε ακόμα στο After Dark.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share